Last news in Fakti

8 Май, 2023 18:17 1 354 8

И Тайгър Уудс с обвинение за сексуален тормоз

  • ерика херман-
  • тайгър уудс-
  • сексуален тормоз-
  • обвинение

От неговата дългогодишна приятелка Ерика Херман

И Тайгър Уудс с обвинение за сексуален тормоз - 1
Снимкa: БГНЕС

Ерика Херман, бивша дългогодишна приятелка на Тайгър Уудс, обвини 15-кратния шампион по голф в сексуален тормоз.

"Един от най-великите голфъри на всички времена и една от най-влиятелните фигури в световния спорт е правил секс със своя служителка и след това, според нея, я принудил да подпише споразумение за неразкриване на информация или ще бъде уволнена", информира CNN, цитирана от novini.bg.

Според медията в съдебните протоколи пише още: "И когато той реши да се разделят, я принуди да напусне дома му, взе ѝ парите, домашните любимци и личните ѝ вещи и се опита да я принуди да подпише различно споразумение за поверителност."

"Шеф, който налага различни условия на работа на служителите си заради сексуалната им връзка, е сексуален тормоз", твърди адвокатът на Ерика - Бенджамин Хобас.

Голфърът все още не е говорил публично за обвиненията.

Тайгър и Ерика са започнали да излизат през 2017 г. Разделят се през октомври 2022 г. Тогава тя твърдеше, че е имала устна уговорка, че ще може да живее в дома на голфъра поне още пет години. Но вместо това при раздялата им негови хора са ѝ събрали багажа и са я принудили да напусне къщата, припомня "Марица".

Заради нарушаването на устната договорка бившата половинка на Тайгър Уудс поиска обезщетение в размер на 30 милиона долара. Тя също така твърди, че в къщата е държала 40 000 долара в брой, които са били присвоени.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тарикат

    19 0 Отговор
    Айде сега и Линдзи Вон да се оплаче, че и нейната кариера закъса.
  • 2 Киркор

    20 0 Отговор
    Щото е богат, ако беше беден никой нямаше да се сети за него. Само богатите и известните са в тази класация. Ама всичко е за ПАРИ.
  • 3 ГАРАБЕД

    3 0 Отговор
    НА ОН НАЛИ Е КУЦ,БЕ КВА..💞
  • 4 Освалдо Риос

    2 0 Отговор
    Това Херман звучи като ши/хър. Да не се окаже някой Ерик?
  • 5 Бой

    0 0 Отговор
    Сигурбо защото е репуб
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Чудо голямо !

    10 1 Отговор
    Чушкопека отдавна си организира оргий с бели руси жени.Такава му била детската мечта.Сам си го призна преди години.
  • 8 Русенец

    0 0 Отговор
    Излиза, че само мъжете с пари са сексуални маниаци и изнасилвачи. Никой не обвинява Пешо, тракториста или бай Стамен, комбайнера.