Last news in Fakti

14 Април, 2024 08:56 10 166 13

Бившата съпруга на Тайгър Уудс, която получи 100 милиона от развода им, истински обича и се наслаждава на новия си живот

  • тайгър уудс-
  • елин нордегрен-
  • съпруга

Тя е щастлива не само в професионален, но и в личен план

Почти 15 години, откакто скандалът с изневярата му преобърна света ѝ, бившата съпруга на шампиона по голф Тайгър Уудс, Елин Нордегрен, "изживява най-голямата си мечта", продължавайки щастливо живота си с бившата звезда на NFL Джордан Камерън, пише dir.bg.

Уудс и Нордегрен, които бяха женени в продължение на шест години, преди поредицата от афери на спортната легенда да излязат наяве през 2009 г., наскоро се събраха, за да присъстват на церемонията на държавното първенство по голф в гимназията на сина им Чарли.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Page Six (@pagesix)

Преди всеки от тях да тръгне по собствения си път, те изглеждаха като щастлива и хармонична двойка, ставайки родители на две деца - 15-годишния Чарли и 16-годишната Саманта. От новата си половинка блондинката също роди две деца.

Тайгър от години не спира да повтаря, че двамата с Елин успешно се справят с родителските си задължения и всеки прекарва с децата им максимално много време. И макар че не се появяват публично в компанията си, те направиха изключение за триумфа на сина им Чарли. Според списание People бившата двойка е успяла постепенно да изгради приятелски отношение, след като загърбиха различията си в името на двете си деца.

Приятели на Нордегрен, която с днешна дата е майка на общо пет деца, след като посрещна още две с новия си любим Камерън, а самият той има и син от предишна връзка, разкриват, че тя истински обича и се наслаждава на новия си живот.

"Елин винаги е искала голямо семейство и е харесвала идеята за къща пълна с деца", споделя близък до бившата госпожа Уудс. "Сега го има, изживявайки най-сладката си мечта. С Тайгър са приятели. Всичко, което се е случило в миналото, си е останало в миналото. И двамата решиха да бъдат възрастни и да направят най-доброто за децата. Тайгър казва наистина страхотни неща за Елин. Той никога не се оплаква от нея, никога.... Децата ги обичат и двамата."

Тайгър в миналото е подчертавал как той и Ерин дават приоритет на благополучието на децата си, въпреки че през 2010 г. претърпяха изключително публични раздяла и развод, които бяха тема номер 1 за медиите по целия свят в продължение на месеци.

В разговор пред списание TIME през 2015 г. Уудс каза: "Връзката, която имам сега с Елин, е фантастична. Тя е една от най-добрите ми приятелки. Можем да вдигнем телефона и да говорим в продължение на часове. И двамата знаем, че най-важните неща в живота ни са нашите деца."

Родена в Стокхолм, бившият тийн модел започва работа като помощничка за своя сънародник, голфъра Йеспер Парневик. Премествайки се на пълен работен ден в Съединените щати, 21-годишната красавица бива засипана с романтични предложения от колегите на Парневик.

Двамата с Уудс се запознават на Откритото първенство през 2001 г. и след като му отказва няколко пъти, се съгласява да отиде на среща с него - въпреки че по това време има гадже в Швеция.

След като малко по малко започват да се опознават и да се сближават, идва и неизбежното - влюбват се. Следва и очакваното - Тайгър ѝ предлага брак в резервата Shamwari в Южна Африка. Двойката се жени през октомври 2004 г. в ултра ексклузивния курорт Sandy Lane в Барбадос, като Уудс наема луксозния хотел за една седмица. Смята се, че общо сватбата е струвала над 2 милиона паунда. Групата Hootie and the Blowfish и певицата Кели Кларксън са сред музикантите, които пеят на сватбеното тържество, като се твърди, че Уудс и Нордегрен правят поръчка да бъдат доставени 500 рози до карибския курорт, с които да се украси мястото.

Двойката се установява във Флорида, освен това има къщи в Айлуърт, в Орландо, и на остров Юпитер, където построяват имение за 41 милиона паунда, в което Уудс се премества да живее след раздялата им.

И двете им деца, Саманта и Чарли, са запалени голфъри, като през декември момчето им се състезава заедно с баща си за четвърти път в PNC Championship Pro-Am.

През ноември 2009 г. таблоидът National Enquirer публикува скандална статия, в която се твърди че Уудс има връзка с мениджърката на нощен клуб Рейчъл Учител. Това дръпна нишката, която в крайна сметка се разплете в най-малко дузина жени, които твърдяха, че са имали интимни връзки с голф звездата.

Месец по-късно - и след като претърпя автомобилна катастрофа в дните след разкритията на Enquirer - Уудс обяви, че ще си "вземе почивка за неопределено време от голфа" и по-късно се включи в 45-дневна терапевтична програма.

Нордергрен, която разказа пред списание People, че преживяването е било подобно на "преминаване през ада", се разведе с Уудс през август, след редица опити да възстановят брака си. Смята се, че тя е разчитала силно на подкрепата на своите приятели и семейство и особено на своята сестра близначка Жозефин.

Въпреки слуховете за удивителните $750 милиона, Нордегрен в крайна сметка получи от развода $100 милиона долара.

Какво прави оттогава бившата госпожа Уудс?

В самото начало на връзката им Нордегрен споделила на Уудс, че мечтае да бъде детски психолог. През 2014 г. тя най-накрая завършва колеж във Флорида с бакалавърска степен по психология.

Когато 34-годишна тогава Елин бива удостоена с наградата на училището "Хамилтън Холт" за доброто си представяне, тя е помолена да даде съвет на завършващите. "Направете думите си значими, като предприемете действия! Следвайте мечтите си и не се обезсърчавайте, ако ви отнеме много време, за да стигнете до тях. По-добре късно, отколкото никога", казва тя в интервю за сайта на школото. С днешна дата Нордегрен работи като регистриран съветник в Уест Палм Бийч.

Тя е щастлива не само в професионален, но и в личен план. Въпреки че живее извън светлините на прожекторите, има информация, че 44-годишната Елин е имала две връзки след развода си с Уудс. Твърди се, че Нордегрен е излизала с милиардера Крис Клайн. Двамата се разделят през 2017 г., две години преди трагичната му смърт при самолетна катастрофа близо до островите Абако.

В момента шведката има връзка с бившата звезда на NFL Джордан Камерън, с когото споделя две малки деца - Артър, роден през 2019 г., и четиримесечен син, чието име не е разкрито публично.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    25 0 Отговор
    То остава и да си нещастен със сто милиона...

    Коментиран от #7

  • 2 нещо странно има ли

    23 3 Отговор
    след като е откраднала 100 милиона как да не е щаслива ?
  • 3 попара

    15 1 Отговор
    Тайгърът сам си го е набутал. Да би мирен седял,не би 100 милиона изфъздял.

    Коментиран от #4

  • 4 да,

    17 5 Отговор

    До коментар #3 от "попара":

    Toчно така,сам си е виновен.Гледах преди време документален филм за тях и той и е изневерявал с всяка която срещнел...та сам човек каквото си направи,друг не може да му го направи.Заслужила си е 100 милиона.
  • 5 Хаха

    16 4 Отговор
    Само лудите милионери като Тайгър Тъп сключват брак! Това е най-големия капан
  • 6 Мъдрият

    11 3 Отговор
    Не ми я хвалете тая - симпатична бяла жена - а пък се хваща само с разни нег.ри?!

    Но простотията ходи по хората!

    Коментиран от #8

  • 7 Тотко СкандаУнио

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ами":

    Уудс и предложи преди години още 200 млн. ако се върне при него, но тя отказа
  • 8 рунтава къдела

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мъдрият":

    Само Тайгър е печкиньо, другите сите след него са белички
  • 9 Черен, грозен и бога!

    1 0 Отговор
    Нища!
  • 10 И какво

    2 1 Отговор
    Като е богат.... не ли е скучно от толкова много пари!?
  • 11 Хи хи хи

    2 1 Отговор
    Както се казва 35 годишния си е 35 годишен и то бял здрав мъж. Уудс е на 48 г. А Елин е на 44 г. Така, че очевидно предпочита бял млад 35 г. А не 48 г. афроамериканец. Кеф цена няма.
  • 12 Хахаха!!!

    1 0 Отговор
    Кеф цена нямало, зависи от кефа бе манго, но. не плод, вижте са, само вий влизате в интернет, отвратихте хората от истинския контакт и живот в интернет, сутринта видях,, мръсотия,, нещо такова сте, даже и повече, пфу!
  • 13 Женски пазар

    3 0 Отговор
    Шведка, баце! Тая е почти девет години по-дърта от новия си мъж! Ако и от него и останат две деца и 100 милиона долара-всичко е ОК!