Last news in Fakti

15 Май, 2023 11:59 3 958 13

Ивет Лалова показа как поддържа перфектната си форма (ВИДЕО)

  • ивет лалова-
  • тренировка-
  • форма-
  • фигура-
  • спорт-
  • спринтьорка

Спринтьорката ни вае съвършено тяло с помощта на съпруга си

Най-добрата ни и смело можем да кажем най-чаровната лекоатлетка Ивет Лалова е в завидна форма, която поддържа от дълги години. 38-годишната спринтьорка показа как се старае фигурата ѝ да остава съвършена под зоркото око на нейния съпруг Симоне.

Именно той се грижи за нейната физическа кондиция, на която редица спортистки могат само да завиждат, пише "България Днес".

Ивет показа прочутото си дупе, изваяно чрез тежките тренировки в залата. Рекордьорката в атлетиката по участия в олимпийски игри все още не е сложила край на кариерата си и явно няма намерение да го прави.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сими сими

    9 16 Отговор
    Кой набеди този кон за хубава жена???
  • 2 Соваж бейби

    8 7 Отговор
    Нека да продължава с фитнеса и скоро човек се чуди жена ли е или мъжко след хапчета и операция за смяна.За жена не е хубаво се помпи ,за мъж също стават някъкви подобоя на bigfoot липсва им само окосмяване ала Чубака.Песента малко заспала от времето на Timbaland когато краварите още имаха хубави продуценти и правиха яка музика .Обаче тази песен ако не се лъжа тя е Nelly Furtado - Say It Right си остави ръцете мисля че е негова даже препява с нея една от малкото му кофти парчета.

    Коментиран от #5

  • 3 Така написано,

    7 3 Отговор
    значи,че хубавицата,ще отиде на
    следващата олимпиада.Едва ли
    ще продължи при ветераните.А,
    дотогава,лагери ,фитнеси,свят...
    Все пак,е време да ражда,какво чака.
  • 4 гост

    18 4 Отговор
    Много интересни коментари. Обиждат я.... била грозна, време било за не знам си какво. Направо не е истина, друго си е да си клавиатурен войн!

    Коментиран от #12

  • 5 А ти

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Имаш ли като нейното тяло и дупе? Едва ли...

    Коментиран от #6, #13

  • 6 Соваж бейби

    3 6 Отговор

    До коментар #5 от "А ти":

    Не съм заставала до нея да си мерим големината на дупетата не знам 34 или 36 номер дрехи съм ,ходи попитай тя кой размер дрехи е и си направи справка щом ти е любопитно ,що за тъп въпрос ?Ти като нейното тяло имаш ?!виждаш ли колко тъпо звучи ако е същото или не къде е проблема не е перфектна вижда се мускол за жена в грозно в лице е направо .....изобщо не искам да съм и двойничка,дебел баджак има

    Коментиран от #7

  • 7 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Много завист, много нещо. И аз завиждам на някакви хора за някакви неща, ма не пиша постове и да ги обиждам. Соля си ги тихичко.

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Да е жива и здрава не си ме разбрал,не намирам повод за злоба още по малкото не съм спортистка или по точно не ме вълнува спорт освен футбол така за събиране с приятели и пииване си намираш повод традиционно развлечение на всяка държава с отбор ако е класиран да свириш като каруцар и да пращаш пожелания на майките на другият отбор ,в случая няма колегиална омраза от страна на друга спортистка.И второ жена с мусколи е много грозно адски грозно все едно мъж от тези модерните новата мода.Изгубила си е женската красота тялом това злоба/завист ли е ?или просто мнение

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Ще си позволя да не се съглася, но това си е лично мнение, както и вашето... на мен ми харесва . Поостаря вече, но е в топ форма, Изчистена е , не мускулеста.

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Въпрос на вкус ,за всяка гара си има слизащи .Едно от нещата което мразя е злобата /завист води до заболявония защото душата страда а от там идват и други проблеми.За женска красота нямам точна преценка защото съм жена като визия само на Дненифер Лопес се кефя .Спорта за жени не е много хубаво нещо губят си женският чар ,и химията която поглъщат но въпрос на избор.Имах проблем с дъщерята за щастие и мамерих други занимания и я отказах от спорт приятелките и които са в спорта са направо мъже и гласовете им се променят.
  • 11 мдаа

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    И теб те солят, даже и пипер ти слагат ...
  • 12 между_другото

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    И за това се иска акъл, който нямаш!
  • 13 ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "А ти":

    Дупевани, оценявам хората по онова на най-горния етаж.