Last news in Fakti

21 Май, 2023 09:38 6 093 8

Асен Масларски заряза Милица от "Тоника"

  • милица-
  • тоника-
  • асен масларски-
  • раздяла

От няколко месеца насам двамата нямат съвместни участия, а освен това вече не съжителствали заедно, разкриват техни колеги

Асен Масларски заряза Милица от "Тоника" - 1

От няколко месеца насам Асен Масларски и Милица Божинова май са скъсали с всички връзки помежду си - и лични, и професионални, след като дълги години бяха двойка и на сцената, и в живота.

С любовта между двамата явно е свършено, ако вярваме на техни сътрудници, които издават, че артистичната двойка вече даже няма и взаимни участия. Но тази раздяла съвсем не е първата, която са имали, но дали ще се стигне до поредно събиране, само времето ще покаже.

До момента нито той, нито тя са коментирали случилото и кой знае - може пък двамата отново да се съберат и от това да няма нужда. Още през 2016 година се говореше, че двамата вече не са двойка, само че раздялата им не бе дефинитивна. Всъщност, тя се случи единствено две години, след като и двамата минаха през едни от най-трудните периоди в живота си.

В края на лятото на 2014-та стана ясно, че синът на Масларски от първия му брак е поставил самичък завършек на живота си. Георги Масларски се самоуби, скачайки от апартамент в столичния квартал "Борово", а трагичната му гибел унищожи певческото семейство. Милица също има един брак зад гърба си преди да заживее с Масларски. От първия си брачен партньор тя има наследник и щерка, а заедно с Масларски нямат общ наследник, пише "Флагман".

Дали и как ще се развие историята оттук нататък между Милица Божинова и Асен Масларски, можем само да почакаме и да видим.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 файчо

    9 0 Отговор
    Лошо!Хората продължават да се развеждат.Ядзък!
  • 2 ХАХАХА

    17 2 Отговор
    Те нали и двамата са в първа младост ,та само за нови любовни авантюри са готови. Що е живот пред тях само за любов. ХАХАХА . И какво всъщност ни вълнува заедно ли са или не!

    Коментиран от #3

  • 3 РИТОРИЧНО🤔

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    ДА ГИ ПОЗДРАВИМ С ПЕСЕНТА НА
    ТОНИКА ДОМИНО ФАМИЛИЯ СВ:
    „ДВЕ ХЛАПЕТА..ВИНАГИ ЗАЕДНО..”..😁
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БЪЛГАРИН

    4 0 Отговор
    "МЪКА, МЪКА, МЪКА"! ТОЛКОВА "ЧУДЕСА" СА НАПРАВИЛИ ТЕЗИ ДВАМАТА! СЕГА ПО - НАПРЯКО – ДОЛНИ ПОМИЯРИ, БОКЛУЦИ!!!
  • 6 Милена 1

    0 0 Отговор
    Кои се е разгонил не става ясно. Мусля, че Милица.

    Коментиран от #7

  • 7 Правдолюб

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Милена 1":

    Един човек предал ли е веднъж, винаги е готов да повтори предателството.
    В случая и двамата са предали любовта от която са се родили да а ( явно там е благословил Господ, щом от тяхната връзка нищо не е родило), предали са децата си, заради собствени егоистични страсти... Нормальное да не намерят щастие, защото се опитват върху нещастието на тези, които са им повярвали, доверили, да градят нещо.. Не става!
  • 8 Мнение

    0 0 Отговор
    Според мен Асен изглежда свястен, честен. Милица има талант да пее, но тя изглежда с по-голямо самочувствие. Много е работлива, но си има принципи. Не вярвам Асен да е направил крачка за раздяла.