Last news in Fakti

25 Май, 2023 13:13 1 291 4

Тейлър Суифт: Никога не съм била по-щастлива

  • тейлър суифт

Някои фенове помислиха, че така Тейлър намеква, че е щастлива с новото си гадже

Тейлър Суифт: Никога не съм била по-щастлива - 1
Снимкa: Shutterstock

Тейлър Суифт разкри, че никога не е била по-щастлива. Певицата направи това признание по време на свой концерт на "Gillete Stadium" във Фоксбъроу, Масачузетс.

Изпълнителката държа реч, преди да изпее песента "Question...?".

"Някак чувствам, че трябва да ви кажа, не знам, никога не съм била толкова щастлива в живота си, във всички аспекти от живота си. И просто искам да ви благодаря, че сте част от това. Не е само заради турнето. Някак просто чувствам, че животът ми най-накрая има смисъл, така че помислих, че трябва да изпълня тази песен, която ми носи много щастливи спомени", заяви тя на сцената, предават от американския "Cosmopolitan".

Някои фенове помислиха, че така Тейлър намеква, че е щастлива с новото си гадже, предава dnes.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неразбрал

    6 1 Отговор
    Сменила е дилъра?

    Коментиран от #2

  • 2 д-р Менгеле

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Неразбрал":

    Сменила си е пола.
  • 3 Гост

    2 4 Отговор
    Сменяше гадже след гадже. Дано си е намерила някой, с когото да се разбират и да си градят живота. Много е талантлива и красива. Заслужава да си намери човека и да пише, композира и пее все за хубави неща.
  • 4 джедай

    4 5 Отговор
    Много красива и сладка жена!