Last news in Fakti

7 Юни, 2023 12:56 1 291 14

Михаела Маринова за националното си турне: Хората пеят всяка една песен - от първата до последната

  • михаела маринова-
  • турне-
  • концерти-
  • певица

Гласовитата Михаела разкри, че вече работи по трети студиен албум

От 1 юни Михаела Маринова се среща с публиката у нас на своето национално турне, на което изпълнява най-големите си хитове, както и песните от втория си албум "До безкрай". Концертите вече преминаха през Варна, Бургас, а днес предстои да зарадва феновете си в София.

"Това турне е дълго чакано за мен и за целия ни екип на "Вирджиния рекърдс". През всичките тези години, в които работим заедно, добре сме знаели, че това е бил пътят, по който искаме да вървим. Радвам се, че с времето стъпка по стъпка успяваме да достигнем до целите, които сме си поставили. Музиката ми винаги съм искала да звучи "до безкрай", както звучи в момента. Най-голямото ми щастие е да я споделям с хората и затова това турне означава толкова много за мен, приемам го лично, защото всичко е лично и е за да бъде споделено", каза Михаела Маринова в ефира на Bulgaria ON AIR и предаването "България сутрин"

"Не може да си представите за какво пеене става въпрос, хората пеят всяка една песен от първата до последната, което на мен ми пълни очите, защото това е лична история и когато видиш, че много хора се припознават в нея, всичко друго придобива съвсем друг смисъл за теб", сподели изпълнителката за концертите си.

Маринова разказа, че три вечери е била под голям адреналин, а работата с професионалисти на сцената сравни като "висш пилотаж".

"Създавам и творя от това, което ме заобикаля, което ме е вдъхновило. Аз се вдъхновявам от много слушане на музика и изпълнители, за текстовете ми разчитам и залагам на това, което аз преживявам или съм преживяла. Сядам на пианото, но то не е като да си го поставиш за цел. Няма обяснение за това нещо, то се появява в главата ти. Често се будя нощем и записвам това, което ми е дошло и съм усетила като някаква светлина или лъч, който в момента те облива и излиза от теб, винаги съм се оставила на този естествен процес да ме води. Когато го няма, гледам да не се напъвам, да го оставя да премине този момент, след себе си ражда голямата работа", призна Маринова пред медията.

"Винаги съм си го мислила и представяла, че ще правя концерти, но не съм очаквала, че с такава скорост ще се случи всичкото това за мен. Реалното нещата за мен в професионален план започнаха когато бях на 16. Това беше някакъв стрес за мен. Може би съм от малко по-амбициозните хора, които си поставят големи цели. Не мога да кажа, че не съм доволна, но знам, че винаги може и още", споделя още тя.

Михаела Маринова разкри също новината, че подготвя третия си студиен албум.

Днес и предстои концерт в София в Sofia Live Club, а след два дни - на 9 юни, ще бъде във Велико Търново.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тааа Я Незнам!

    4 0 Отговор
    Много ли е известна?
  • 2 Обича да цока

    1 0 Отговор
    Мътенджос от кожен термус

    Коментиран от #3

  • 3 Обича си

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Обича да цока":

    Мътеницата просто
  • 4 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Хахах аз па сефте чета за тази,изобщо не съм я чувала сега разбирам че съществува.Много жалка и скъпо платена реклама от рекърд лейбъл където тази се е взела на сериозно.Дори е женска а жените като Шаде и Тина Търнър са рядко явление на световно ниво и да се слушат.

    Коментиран от #6

  • 5 Роки

    0 2 Отговор
    Полудяваме. Аз съм много голем фен на Мишето
  • 6 Това

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Е дъщерята на Веселин Маринов ! Дано не се поти като него!

    Коментиран от #7, #11, #12

  • 7 Соваж бейби

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Това":

    Ааааа бях го забравила този с едни банални песнички баба много му се радваше и другите пенсионерки все фенки втора младост.Симпатична дъщеря направил ама за кариера ?!Нали гледам и тука по Нетфликс Nouvelle école 2 сезон с най доброто жури S C H, Niska сложили една Shay тя за нищо не става от Белгия и отговаря за там от солидарност да има жена.Този сезон няма женски отпаднаха още в началото на кастинга слаба работа .Женски не харесвам в музиката освен да препява на певеца и не винаги.Най добрите певци ,музиканти и писатели са мъже .

    Коментиран от #8

  • 8 Това

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Соваж бейби":

    За съжаление е вярно ! Умират постепенно , и хубавата музика , и хубавото кино ! И междучовешките отношения ! Ние бяхме едни щастливци , които живяхме в най хубавите времена на човечеството ! Сега се вижда , че залеза настъпва , макар все още слънцето да ггрее. Дано тези след нас , да се справят !

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Това

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Е истина ! Най тъмно е , преди разсъмване ! Човек е така устроен , че когато живее добре , започва да приема това за даденост. Затова , понякога загубите се отразяват отрезвяващо. Виждам , че все повече от младите хора , започват да слушат нашата музика , и я определят като стойностна ! Вече се възмущават и от филмите на Марвел ! Просто , младостта върви в комплект с наивността ! Но някакво събуждане , започва да се наблюдава !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 музика

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Това":

    Объркала си се.Не е на Веско,но е посредствена певица
  • 13 Ели

    0 0 Отговор
    Е как няма да пеят, Михе, от първата ти песен насам само хитове правиш. Красив, мощен...искрящ глас...Гледахме те още 14 годишна.
  • 14 Ели

    0 0 Отговор
    Е как няма да пеят, Михе, от първата ти песен насам само хитове правиш. Красив, мощен...искрящ глас...Гледахме те още 14 годишна.