Last news in Fakti

9 Юни, 2023 11:58 6 343 9

Дара проби на италианския пазар с нова песен и ВИДЕО

  • дара-
  • певица-
  • поп-
  • нова песен-
  • ново видео

Дара се е насочила целеустремено към световната поп сцена

Дара без съмнение е едно от най-успешните имена на българската поп сцена. Тя се радва на огромно внимание обаче не само у нас. През последната година младата изпълнителка заслужи не едно отличиe като „Жена на годината“ и „БГ Модна Икона“ в категория музика. Сега Дара инвестира впечатляващата си музикална идентичност и артистичност в нов проект, озаглавен „In My Head”. Премиерата на официалното видео на новия ѝ проект бе днес.

„In My Head” e плод на успешното сътрудничество между „Вирджиния Рекърдс“ и италианското Studio 20, собственост на българката Дариана Куманова. Благодарение на дългогодишната ѝ работа на италианския музикален пазар, Дариана организира студийни сесии на Дара с диджей/продуцентското трио ROOM9, което през последните две години създава впечатляваща колекция от 64 песни. Резултатът е динамично парче с електро-денс заряд и силно послание – „In My Head”. Музиката е на Daniele Azzena, Дариана Куманова, текста пише Alma Dowdall, а музикални продуценти са ROOM9.

Този проект e още едно доказателство за силата на международните колаборации и отразява стремежа на Дара за реализация на световната сцена. По промотирането на „In My Head” са обединили сили няколко интернационални екипа. По маркетинг кампанията на териториите на Чехия, Словакия, Унгария и Полша ще работи световният лейбъл Sony Music, а компанията Gamma Music се е заела с активностите в Армения, Азербайджан, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан и Узбекистан.

Някои от най-големите медийни групи в Италия вече са потвърдили подкрепата си и са отправили покана към Дара за участие в техни продукции и фестивали. Първата от тях е в деня на премиерата на „In My Head” на сцената на престижния италиански фестивал - "Al Via Il Tezenis Summer 2023", организиран от едно от най-слушаните и популярни техни радиа – “Radio 105”. Следват изяви на бляскави сцени като "Battiti Live" в Пулия, Италия, и "Sunny Hill" в Тирана, Албания.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми Нет

    17 6 Отговор
    пробили са и ректалната халка на китодара
  • 2 Майка и е по

    6 4 Отговор
    Сгодна
  • 3 ИВАН

    8 1 Отговор
    Пейте си и си се слушайте - ще се радват на труда си хората и ще пеят радостни в житата ... /Никола Й. Вапцаров/, само земята не замърсявайте
  • 4 Гост

    13 6 Отговор
    Отворила е БУЗИТЕ, където трябва, ще пробият първо ТЯХ, а после тя с песента!
  • 5 Кадир

    9 6 Отговор
    Намирам Дара за много секси, но в същото време мога и без музиката й. Ако в клиповете си е гола, ще ги гледам/слушам с удоволствие.
  • 6 Алоу

    9 3 Отговор
    Нещо й има на тая мома.
  • 7 абе,

    11 2 Отговор
    Все в пробила на италианския пазар,при най-музикалната нация на света.Дара има глас но визията и държанието и чалгарско.Това е демоде вече на Балканите.Само у нас още не са го разбрали певците.
  • 8 ахахахахах

    5 4 Отговор
    Добре, че има големи балони да я гледат тийновете. В личния си живот е предрусала от бяло и носи очила 24/7, не знае къде се намира горкото. Викал съм я за фирмен банкет и дори не си криеха линиите с танцьорите…
  • 9 един

    0 1 Отговор
    Не знам къде и какво е пробила,но според мен нищо особено не е като звучене!