Last news in Fakti

13 Юни, 2023 09:15 22 123 15

Тежък удар за Танцуващия милионер Джанлука Ваки

  • джанлука ваки-
  • танцуващият милионер-
  • запориран-
  • строеж

Богаташът се е оказал със запориран строеж в Сардиния на вилата му

Инфлуенсърът Джанлука Ваки, по-известен като "Танцуващият милионер", получи тежък удар от италианските власти. Бизнесменът от Болоня, който се радва на 22,6 млн. последователи в Инстаграм, a над 50 милиона общо са феновете му в социалните мрежи, се е оказал със запориран строеж в Сардиния на вилата му за 15 млн. евро.

Новата мегавила на Ваки в богаташкия курорт Порто Черво на Изумруденото крайбрежие трябваше да бъде готова това лято и да приема гости. Властите от Темпио Паузания и Олбия обаче поставиха имението под запор заради нередности в изграждането, като се има предвид, че се намира в защитена зона.

В парка около вилата с площ 1200 кв.м. и 15 спални има и дискотека, корт за падел, няколко тераси. Според местните медии строежът се държал под око от властите още от месеци и дори през март издали заповед за събарянето на 400 кв.м. застроена площ от вилата, които не се вписвали в оригиналния проект.

Танцуващият милионер и диджей има и други къщи и вили в Италия с 4800 кв.м. площ със зона за сафари, спа и дворец на спорта. 55-годишният бизнесмен от Болоня е роден в богаташко семейство. Той обаче още навремето оставя семейния бизнес, тъй като не го влече да работи като мениджър, „седнал на удобно кресло”, и сам започва да създава фирма след фирма. Запълва времето си с развлечения и натрупва богатство, 100 пъти по-голямо от онова, което му оставя баща му.

Ваки се жени късно. През 2018 г. се запознава с настоящата си жена – венецуелката Шарон Фонсека, модел и актриса, с 26 години по-млада от него. Тя му ражда дъщеря Блу Джерусалема , която сега Ваки често показва на снимки в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    25 4 Отговор
    Ха ха преместих го
  • 2 Учуден

    38 0 Отговор
    Кое е тежкото?Едва ли от утре ще влачи палета в някой мрачен и вмирисан склад.

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Анонимен

    20 1 Отговор
    Ауу, жив да го ожалиш!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Йо Несбьо

    11 6 Отговор
    Ето такива хора харесвам - сами създали бизнес и дори отварят фирма след фирма. Сега си сътруднича с подобни предприемачи, които леко ме дразнят като поведение, но все пак били в голяма фирма, запознали се помежду си, инвестирали 37 000 лева общо и си отворили собствен бизнес.

    Този бизнес за половин година се разрасна дотолкова, че 37 000 е сумата, която получават всеки месец като печалба.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 девил

    20 2 Отговор

    До коментар #6 от "Йо Несбьо":

    Бизнеса къв е със пудра шекер ли че върви тъй или печатарски бизнес

    Коментиран от #13

  • 8 Тутанкамон

    17 2 Отговор

    До коментар #6 от "Йо Несбьо":

    И те са брънка от пирамида от типа на лайф коучовете, като докарват баламъурници в сектата и получават отчисления от всеки неук, вързал се в пирамидата под тях. В един прекрасен ден пирамидата рухва, а някои от облагодетелствалите бива утрепан от недоволен нискоразреден изгорял с единствените си спестявания.

    Коментиран от #14

  • 9 Тьрговище

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Учуден":

    кОлевска ще го вземе да разнася палети в базата нали и е любимец после сеКС да приключим работния ден сещаш се нали
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 колко болни хорица

    1 1 Отговор
    колко трябва да си зле та да си кръстиш двтето блу(синьо)….също както и ганьовците умират от кеф някой богаташ да го глобят нещо….
  • 12 Реджеп ага

    0 2 Отговор
    Малко ви резахме зелките на вас малкоооо не сте човеци и няма да бъдете никога
  • 13 Йо Несбьо

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "девил":

    Транспортен бизнес е! Представа си нямаш, че се "цепи по шевовете".
  • 14 Йо Несбьо

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Тутанкамон":

    Пирамидите бяха до време и в България приключиха доста отдавна.

    Вероятно си от хората, които обвиняват другите за собствените си неуспехи и това ти служи като извинение.

    А успешните предприемачи често правят следното - създават бизнес, този бизнес започва да носи печалби и те го продават на някого. Естествено, за далеч повече пари, отколкото в момента на създаване. Отварят втори бизнес, правят го успешен и отново продават на печалба. Правят трети бизнес. Продават го на печалба...

    Съвсем нормално е обикновен българин от по-възрастните поколения да не може да ме разбере. Той е свикнал да стои на заплата и да чака кога ще получи повишение на тази заплата.
  • 15 Димитрова

    3 0 Отговор
    Гледах му клиповете и не ги харесвам.Явно народа в световен мащаб е тотално изперкал за да го следва.