Last news in Fakti

26 Юли, 2023 09:52 3 847 8

Танцуващият милионер, Джанлука Вачи, разкрива тайната си за вечна младост

  • джанлука ваки-
  • танцуващият милионер

Наричат го Mister Enjoy

Той е интернет сензация, пример за това, че духът никога не остарява, ако се зарежда с позитивни емоции. Той е танцуващ диджей и инфлуенсър с 50 млн. последователи, притежава имоти с 4800 кв. м площ, със зона за сафари, спа и дворец на спорта. Наричат го Mister Enjoy или пък танцуващият милионер. Срещаме ви вечно усмихнатия италианец Джанлука Вачи, който разкрива тайната си за вечна младост, пише NOVA.

Здравейте, приятно ми е да се запознаем. Ние сме от България. Най-напред, какво е усещането да сте част от фестивала "Интенсити"?

Чувствам се невероятно! Винаги, когато дойда тук, е страхотно. Хората винаги са много мили, дружелюбни и гостоприемни, така че определено обичам да пускам музика тук.

Наричат ви Танцуващият милионер. Каква е тайната да танцувате толкова добре?

Ооо, аз нямам никакви тайни! Дори не мисля, че танцувам добре, просто съм в прекрасно настроение. Има далеч по-добри танцьори от мен. Хората просто усещат моите позитивни вибрации, които предавам чрез движенията си. Всеки разговор, който водиш с някого е, както обмяна думи, така и на емоции. Въпросът с емоциите е сложен, защото не само ги изпитваме, а трябва да умеем и да ги споделяме с другите. Така че всичко е в споделянето, общуването, това е моят начин да предам енергията и вибрациите си на околните.

Добре, а как успявате винаги да сте в добро настроение. Каква е рецептата ви за дълъг и весел живот?

Трябва да опитате да се заобикаляте само от хора с добра енергия. Наскоро създадох песен, наречена "Без негативни хора". В това се крие всичко – просто игнорирам тези с негативна енергия, не ги искам около себе си. Това е първата ми тайна!
Друго много важно нещо - трябва да се грижите за себе си! Обичам да казвам, че тялото е единственият дом, който ни остава, когато сме принудени да напуснем всички други наши убежища, които обитаваме. Така че трябва да се грижите за телата си, както и за умовете си. Това само по себе си вече е достатъчно, за да продължите да живеете добре.
И не на последно място - смятам, че от своя страна вие също трябва да разпръсквате позитивна енергия, винаги да сте мили с другите, да ги приемате такива каквито са, да нямате предразсъдъци, както и да не сте скептични относно хората, които срещате. Бъдете винаги отворени към другите! Подхождайте с уважение и респект! И така, това е част от моята тайна.
След това, разбира се, идва любовта и всички останали удоволствия…

Ще отправите ли послание изпълнено с позитивна енергия към всички ваши почитатели в България?

Обичам ви! Както и всички останали мои фенове по света! Няма значение, от кой край на света са те. Обичам всички хора еднакво - румънци, руснаци, украинци, латиноамериканци, всички до един. За съжаление не говоря български, но винаги съм готов да се науча! Аз съм като гъба, веднага попивам това, което чуя! Казват, че умът е най-пъргав когато си на 20, затова отправих едно предизвикателство към себе си и реших да науча испански, за да говоря на родния език на съпругата си. Тогава бях на 53. И успях! Така че мога да науча и вашия език! А вие не забравяйте, радвайте се на живота!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 737337227272

    5 2 Отговор
    Още една илюзия,вечна младост няма,хапчета за вечна младост няма,просто морфологията и биологията на човека досега не е показало ,че има тези възможности.Има органи ,които не подлежат на подмладяване или възстановяване.Избийте си илюзията че можете да сте безсмъртни и че могат да ви подмладят.Никой ,никой не е по-голям от Майка природа,никой ,освен Слънцето ама и то убива.

    Коментиран от #3

  • 2 Ауууу, какъв поглед, аууу, какви честни

    3 0 Отговор
    сини очи .Аууу, как се татуирало това деде. Повече спорт за всички, повече компании, забавления - и тогава няма нужда да мислиш, нали? Организирайте, организирайте, свръхорганизирайте, свръх-спортни забавления.. . Мозъкът се храни все по-малко и по-малко. Настъпва глад. Пътищата се задръстват от тълпи, които отиват някъде, някъде, някъде, никъде, на никъде..... И, не мислете да работите, а пък кой ще ви издържа един Бог знае..! Тоя печели от всичките тея клипове и то яко....
  • 3 Идън

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "737337227272":

    Органите стареят по- бързо, когато човек няма стимул за живот и е паднал духом. Този е намерил стимул за живот в движението на тялото си - което нарича танци. А човек както танцува- така прави и любов. Може би тайната е в темперамента .Движението на тялото кара кръвта да се движи- но това движение той може да прави и по друг начин- например да се занимава с физически труд... Но от друга страна кой е станал известен с полагането на такъв...Повечето неща улесняващи живота са създадени от забавления и мързел.
  • 4 Сила

    5 0 Отговор
    Хората са тотално изтъпели, оглупели са до безумие.......
  • 5 Чудо голямо !

    4 0 Отговор
    Прилича на ке.не.ф !
  • 6 След 10 години

    3 0 Отговор
    пак ще си говорим - първа младост! 😁
  • 7 каква младост

    1 0 Отговор
    побелял и без коса.
  • 8 интересно

    1 0 Отговор
    Казва, че е научил испански, защото жена му е испанка. Казва, че би научил и български....Венелинче,този да не би да се развежда с испанката и ти натяква за нещо