Last news in Fakti

14 Юни, 2023 12:30 1 204 2

В ОАЕ жена роди в междуградски автобус

  • оае-
  • дубай -
  • аджман-
  • родилка-
  • обединени арабски емирства-
  • раждане-
  • автобус

Чужденка роди в междуградски автобус в Обединените Арабски Емирства

В ОАЕ жена роди в междуградски автобус - 1
Снимка: Arabian Business

Пътничка от междуградския автобус пътуващ от Дубай за Аджман родила дете в салона на рейса. Майката и детето са откарани благополучно в болницата.

Делегация от служители на Dubai Roads and Transport Authority посети младата майка в отделението. На снимките се вижда, че майката е чужденка, пристигнала от Уганда, раждането на детето е било напълно естествено.

Властите на Дубай се обърнаха към родилката в социалните мрежи с пожелания за благополучие и добро здраве. Медиците информират, че майката и детето се чувстват добре.

През януари 2023 г. екипаж на авиокомпания Emirates имаха родилка на борда на полет от Япония до Дубай. При кацането на майката и детето е била оказана квалифицирана медицинска помощ. Благодарение на добре координираните действия на екипажа не се наложило 12-часовият полет да бъде прекъсван.

През май 2022 г. пътничка от Етиопия започнала да ражда на международното летище в Дубай, докато чакала да се качи на полета си за вкъщи с трите си деца. Уточнява се, че раждането е започнало точно в транзитната зона на летището.

На помощ на жената се притекла спасителната служба, която оказала първа помощ, след което, придружена от полицията, тя била откарана в местната болница. На свой ред служителите на Emirates Airlines се погрижили за децата на жената, които били настанени в хотел. След успешното раждане жената успяла да излети вече с четирите си деца за родината си.

Източник: Arabian Business

Превод и редакция : Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    5 2 Отговор
    Госпожо Оля, защо смятате,че българската аудитория го интересува това?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.