Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 14:09 1 160 2

Фенка започна да ражда по време на концерт на Пинк

  • пинк-
  • концерт-
  • бебе-
  • родилка-
  • раждане

Родилката бе изведена успешно от лекар, преди да се роди бебето по средата на концерта

Фенка започна да ражда по време на концерт на Пинк - 1
Снимка: Shutterstock

Родилка спря концерта на поп и рок звездата Пинк. По време на шоуто на ексцентричната изпълнителка в Сидни, Австралия фенове започнали да крещят, че бременна жена е започнала да ражда в залата. Видеа от куриозната случка напълниха социалните мрежи. На тях се вижда как певицата спира изпълнението си на "Our Song", за да поздрави раждащата жена.

"Алесия или Алекс се ражда в момента?", изкрещява Пинк от сцената. С тези думи 44-годишната певица прави опит да се пошегува, тъй като нейното рождено име е Алесия Бет Мур.

След това тя се обръща и към публиката: "Усещам, че не трябва да гледаме. Всички ѝ дайте лично пространство!"

Бъдещата майка обаче сякаш не реагира на думите на певицата.

"Тя не е родила бебето току-що, нали? Бебето тук ли е? Не? Добре", пошегува се пак Пинк преди да добави: "Поздравления!"

Явно бебето толкова харесало представянето на Пинк, че поискало да се появи на бял свят именно по време на нейния концерт.

В крайна сметка родилката бе изведена от залата в инвалидна количка с помощта на медик. На излизане бъдещата майката, която била в привидно добро настроение, махала за довиждане на тълпата, пише "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефекта е

    5 0 Отговор
    предизвикан от гюрултията.Бебето яко се е стресирало.
  • 2 Факт

    2 0 Отговор
    Олигофрени брате !