Last news in Fakti

18 Юни, 2023 13:41 7 371 23

Гала водила предаването си на системи

  • гала-
  • на кафе-
  • тв водеща

През дългогодишната си кариера тв водещата е отсъствала от работа само 3 пъти

Миналата седмица Гала си позволи да отсъства един ден от ефир и зрителите на предаването „На кафе” веднага се зачудиха дали е добре. Оказа се, че блондинката е имала лични ангажименти и за щастие не е болна. Плевенчанката се радва на дългогодишна телевизионна кариера и броени пъти е излизала в болничен. Случвало се е дори да води на системи само и само да е на екран.

„Много дисциплиниран човек съм. Ставам всяка сутрин в 5,30 ч, за да мога навреме да стигна в студиото. Към 18 ч. получавам сценария за следващия ден и трябва да се подготвя. Никъде не ходя през седмицата, много рядко се случва да отида, ако пиарите настояват да присъствам на светско събитие или близък човек има празник. Петък и събота са дните, в които си позволявам да разпускам. Пътите, в които съм отсъствала от работа, се броят на пръстите на едната ръка. Не отидоха на работа, когато дъщеря ми беше малка и се разболя от шарка, после и аз се разболях. Когато се заразих с Ковид-19 пък водих предаването дистанционно от дома си”, връща лентата на спомените блондинката.

Още преди времето на коронавируса, Гала се е появявала в ефир и на системи. Така се случило, че получила бъбречна криза малко преди началото на предаването. Даже гостите вече били в студиото. Наложило се екип на спешна помощ да пристигне и да ѝ включи обезболяващи венозно.

„Главната редакторка беше възхитена и ми каза: „Много съм доволна, никой досега не се е появявал на екран със системи”, смее се блондинката.

Тя е категорична, че ще остане вярна на NOVA докрай и не би се преместила в друга медия. Случвало се е да ѝ предлагат повече пари, но плевенчанката досега е отказвала всички примамливи оферти. Гала е категорична, че предаването „На кафе” е най-голямата ѝ професионална любов и се радва, че е успяла да се задържи толкова години в ефир.

Блондинката е завършила педагогика и детска психология във Великотърновския университет. На младини е била и модел, но за кратко. Телевизионната ѝ кариера стартира в шоу „Невада”, където е момиче на късмета. След това става водеща на няколко предавания: „Топмодел Зодиак”, „Фамилия топ шоу” и „Мис Столверк”.

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в NOVA като водеща на сутрешното предаване „На кафе” То се задържа на екран пет години, но спира да се излъчва в края на юли 2005 г. В началото на същата година звездата започва да води „Имаш поща”. През есента на 2007 година става лице и на шоуто „Пълна промяна”. На 16 февруари 2009 г. „На кафе” е отново влиза в програмата на Нова телевизия, където остава и до днес. В сутрешния ефир то продължава да се излъчва от понеделник до петък от 9:30 часа.

Гала е признавала, че най-голямото предизвикателство за нея в професионален план е свързано с временното спиране на „На кафе”. В личен аспект пък най-силните ѝ тревоги са свързани със здравето на дъщеря ѝ. Плевенчанката неведнъж е говорила за операцията, която наследницата ѝ е претърпяла, пише "Уикенд".

Мари страда oт pядĸa бoлecт нa cтaвитe, заради която преди 7 години се подлага на сложна операция. Хирургичната интервенция се налага заради болки в рамото. Тя продължава няколко часа и изправя на нокти водещата. „Oпepaциятa бeшe дocтa тeжĸa, зaщoтo Mapи има cлaбocт нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн. B cлyчaя oпepиpaxa paмeннaтa ѝ cтaвa, ĸoятo пo пpинцип имa нaй-мнoгo движeниe в чoвeшĸoтo тялo”, paзĸaзвaла е звездата за проблемите на наследницата си. Възстановяването не преминава лесно, но за щастие, с днешна дата Мари вече е добре.

Що се отнася до любовния живот, Гала отдавна е разведена с бащата на щерка си – бизнесмена Константин Будев. 56-годишната блондинка винаги е твърдяла, че настоящият ѝ мъж Стефан е най-голямата ѝ любов. С него заедно повече от 10 лета и са преминали през много хубави и лоши моменти. Макар че нямат брак, те се чувстват като семейство и са си обещали да са заедно във всичко.

Стефан има дъщеря в тийнейджърска възраст от първата си съпруга, но така и не поиска още едно дете. „Имам друго виждане за живота. Ако имах 2-3 деца, щях да разпилея силите и енергията си, а не желая това да се случва!”, споделял е партньорът на Гала.

Николов е доста по-млад от водещата и тя редовно се подлага на всевъзможни разкрасителни процедури, за да изглежда добре за него. Блондинката редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри. Не може да се отрече, че за годините си наистина изглежда много добре. Зрителите също го забелязват.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    15 4 Отговор
    Не ги виждам.Сигурно са отдолу.хи хи хи
  • 2 Системата

    14 4 Отговор
    не е нещо , което да те спира , на селке , неинформирана , нито е драма !
  • 3 не лъжа

    30 7 Отговор
    Тази гнус не съм я гледал никога през живота си !!!
  • 4 Разбирам я

    37 1 Отговор
    Аз от 22г не съм ползвал и ден отпуск защото ако го направя,останалите ми колеги и най-вече шефа ще установят,че с мен и без мен си е все-същото.
  • 5 цербер

    6 8 Отговор
    Галето е можела да стане учителка. Има необходимата квалификация за това.
  • 6 Системни настройки

    21 6 Отговор
    Какви системи, да не са я сменили с изкуствен интелект.
  • 7 Ице

    11 4 Отговор
    Ясно. Тая бачка от 5:30 до 22:00 часа. А кой готви и чисти вкъщи?

    Коментиран от #10

  • 8 Читател

    28 4 Отговор
    Има фльорци,които са умръзнали на зрителите,като вкисната боб чорба.Толкова млади умни и кадърни момичета и момчета има които ще са по интерести в студеята,но дъртите кобри не се отлепят от столовете.
  • 9 Вече е изтъркана

    40 2 Отговор
    И досадна крайно време е да я махнат заедно с другите досадници! Всеки ден се събират да си пият кафето в ефир и да отегчават зрителите с тъпотията която бълват! А Най-лошото е, че им дават пари да си отбиват времето?

    Коментиран от #12

  • 10 Ха¥ха

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ице":

    Има си пари и със сигурност си има и жена за тази цел🤣🤔
  • 11 🙈😜🙈

    10 0 Отговор
    То и Хамилтон един път отсъства и Ръсел от последен стана първи с колата му 🤡
  • 12 Панелист

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Вече е изтъркана":

    Най-интересно е дето готвят, ама това са последните 10 Мин от предаването.
  • 13 Изумен

    33 5 Отговор
    "Предаване" се нарича нещо, което може да ти предаде знания или информация.
    Това, което води Гала са "отнемания"!
    Освен време, може и да отнеме част от интелекта ти.

    Коментиран от #23

  • 14 Механик

    8 4 Отговор
    Той, Байдън води цялото САЩ-НАТО на системи, па какво?! Нищо му няма на хайванчето.
    Е там се ръкува с Невидимия и го препъва някаква продала се на руснаците, торбичка с песъм, ма кво му е?
    Я го глей къф е наперен! Младеж!
  • 15 абе,

    27 2 Отговор
    Кои зрители забелязват убавинятана Гълъбинка като никой отдавна не гледа тъповатото и предаване,упорито натрапвано от Нова тв. Толкова е изчерпано и негледаемо.
  • 16 Иво

    28 1 Отговор
    Цялото и предаване е на системи. От години тая глупост е в реанимация. Никой не гледа Гала а предаване има. Как е възможно. Веднага и спрете системите.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ужас

    6 22 Отговор
    Заради коментарите ме е срам че съм българин. Какво й е на Гала? Супер добре си върши работата. Щом предаването е толкова време в ефир значи се харесва на зрителите.
    Срам ме е че съм българин заради вас

    Коментиран от #19

  • 19 А НЕ БЕ....

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ужас":

    ВИЕ СТЕ ЯДОСАН/А ЗАЩОТО
    НОМЕР 14 ВИ Е ПОПРАВЯЛ
    КОЛАТА ИЛИ КАЗАНЧЕТО....🤔
  • 20 Само да питам

    6 2 Отговор
    Тази какво разпуска ? Крави,овце или кози ! Разпускала !!!
  • 21 Анонимен

    18 0 Отговор
    Абсолютно безидейно предаване! Панелистите са толкова досадни, че веднага след сутрешния блок спирам NOVA. Гостите на Гала са едни и същи през определен интервал от време. Забелязвам го в анонсите на предаването. А тя е омръзнала до втръсване.
  • 22 Айде стига с Тая,

    11 1 Отговор
    Мине не мине и се появи.
  • 23 Браво

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Изумен":

    Коментар на деня ! Браво :)