Last news in Fakti

19 Юни, 2023 08:31 5 472 18

Жената-мечта: На какво преди всичко обръщат внимание мъжете?

  • жена-мечта-
  • обръщат внимание-
  • привлекателна жена

Първото нещо, което често хваща окото на мъжете, е усмивката и смехът на дамата, адресиран до тях

Жената-мечта: На какво преди всичко обръщат внимание мъжете? - 1
Снимкa: Shutterstock

Опитвайки се да изглеждат привлекателни, дамите прибягват до много трикове. Но има ли смисъл в това, ако мъжете не забелязват дори половината от тези усилия? Да видим на какво мъжете обръщат внимание, защото то е това, върху което трябва да работите.

В търсене на декоративна козметика, нанасяне на грим за час и проследяване на най-новите постижения в пластичната хирургия, дамите често преминават границата: грижата за себе си става не необходимост, а единственият смисъл на живота. Сами разбирате, че това е жалко!

И ето го парадокса: като правило, по-голямата част от това, в което дамите прекарват много часове, мъжете просто не забелязват. Те виждат други неща.

Усмивка

Първото нещо, което често хваща окото на мъжете, е усмивката и смехът на дамата, адресиран до тях. И няма нищо чудно: как да не забележите лъчезарната радост, която е насочена право към вас?

Господата са по-склонни да се доближат до усмихнато или смеещо се момиче, отколкото до такова, на чието лице е замръзнала недоволна гримаса. И преди да се възмутите (да, знаем, че всеки има лоши дни), опитайте се да направите аналогия със собственото си поведение. Бихте ли харесали човек, навъсен като градоносен облак?

Глас

Гласът е нещо, на което просто е невъзможно да не обърнете внимание (освен, разбира се, ако не общувате с хора на жестомимичен език) и нещото, в което мъжете често се влюбват.

И всяка жена може да обърне внимание на своят реч, да я подобри, да формира най-подходящия звук на собствения си глас. Резултатът няма да закъснее.

Коса

Да, това е факт - по-голямата част от представителите на силната половина на човечеството не могат да откъснат очи от женските кичури.

Първото нещо, на което те обръщат внимание, е дългата, гъста и здрава коса. Така че не бързайте да зачеркнете грижата за косата от списъка с процедури - всичкото време, което вложите в това, ще ви се върне стократно.

Както видяхме, мъжете не винаги обръщат внимание на това, което дамите толкова ожесточено се опитват да покажат. Напълно възможно е вашият любим да не забележи ламинираните ви мигли или страхотния салонен маникюр.

Ако обаче следвате горните съвети, той ще ви гледа така, както се гледа една истинска богиня.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    19 2 Отговор
    Ганчо последните години все повече се оглежда за зестра.
  • 2 Изкувствен интеуект

    14 0 Отговор
    Жената мечта вероятно има копче за силата на звука и бутон за изключване.
  • 3 70 неща които правят жената перфектна

    12 0 Отговор
    69 и да готви...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Поредния софиянец

    7 1 Отговор
    Аз си намерих украинка, та да делим наема.
  • 8 щамов работник

    14 0 Отговор
    Всеки мъж иска да дококва женските коси и да се смее на женските физиономии. Няма мъж,който да не забелязва очи,бузки,цоци и дупета. Това е първото,което привлича мъжете. Тъч ин дъ найт.

    Коментиран от #10

  • 9 ЛегнаЛангеЛ

    4 2 Отговор
    Тук ли е мястото да попитаме нашият любим банкянски Вожд - каква е жената-мечта за него ? И има сериозна опасност да ни каже - да не иска къща в Барселона , да не го снима как спи напреки на леглото , да не му показва чекмеджетата , да го чака готова на легло , да се скрие след това и да мълчи / най-добре да е няма /, да го продухва редовно , да не е последователка на Мата Хари........БОЙКОВАТА ЖЕНА - МЕЧТА !

    Коментиран от #11

  • 10 Освалдо Риос

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "щамов работник":

    Тоя де разбира, първо гледа ханша, та да не остане после изненадан от цоцата.
  • 11 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "ЛегнаЛангеЛ":

    Едната си МЕЧТА я прати посланик в Израел, а другата си МЕЧТА я прати в Европейската банка ‼️
    За къщата в Барселоново обеща да я подари на който я открие !
    Ама пак излъга, както винаги❗
  • 12 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 1 Отговор
    Мъжът харесва най-много жената , която е готова да му пусне ‼️
  • 13 лют пипер

    4 0 Отговор
    Ако жената го хареса,ще му пусне,нема сва-нва. Стига да останат някъде насаме.
  • 14 Ехото...

    6 0 Отговор
    За първи път , виждам някой да покрие 100% от моите критерии. Първо се впечатлявам от топлата усмивка , и блясъка в очите! После ме завладява секси гласа и , и умението да се шегува , и ме разсмее. И накрая , разкошна коса и прическа , направо е големият бонус , и черешката на тортата. Такива жени ме правят жив!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Идън

    2 0 Отговор
    Излъчването на чистота във всякакъв смисъл е първото, което впечатлява . Второто е количеството интелектуален потенциал. Уханието около Вас също не е за пренебрегване- независимо от перфектния вид и облеклото.Това е и за мъжа- мечта..Един дримър трябва да полага грижи за себе си. Иначе най- хубав е пътят до мечтата,, Dream On,,
  • 17 Независим

    0 0 Отговор
    Гледа се много и маникюра и миглите, съчетано с гореописаното!
  • 18 Интелигентен

    0 0 Отговор
    И,......ръцете.......на жената.
    Те ще ви милват, възбуждат, готвят, любят, галят, и прочие и прочие .....
    Ръцете/ китките и пръстите на жената са ВЪЛШЕБСТВО.