Last news in Fakti

22 Юни, 2023 15:58 8 780 8

2 зодии мислят и говорят само за пари

  • пари-
  • обсебен-
  • финанси-
  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • астрология

Астролозите смятат, че тези зодии са обсебени от парите

2 зодии мислят и говорят само за пари - 1
Снимка: Shutterstock

Парите са неразделна част от живота на всеки човек, защото благодарение на тях не само се издържаме и се сдобиваме с покрив над главата и храна на масата, но и можем да си позволи различни радости в живота. За 2 зодии обаче най-голямата радост са самите пари. Те не обичат да ги харчат, а предпочитат да си ги събират, пише в. Струма.

Днес ви представяме зодиите, от които в никакъв случай не трябва да искате пари назаем, тъй като повече няма да ви вдигнат телефона.

ТЕЛЕЦ

Това е един истински Чичо Скрудж. Телците са една от най-уравновесените зодии, които трудно бихте могли да изкарате извън кожата им, освен ако не ги прецакате с пари. А те се чувстват прецакани, ако загубят дори стотинка от портмонето си. Независимо какво богатство са натрупали, Телците пазаруват само от промоции. Те обичат да си угаждат с интересни джаджи и луксозни предмети, но само ако са ги купили на далавера. Най-подходящият подарък за представителите на тази зодия са пари или касичка, в която да събират своите пари.

КОЗИРОГ

За Козирога парите са издигнати в абсолютен култ. Независимо с какво се занимавате и какви постижения сте достигнали в своята област, Козирогът ще ви оцени само по материалните блага, които сте натрупали. Сред представителите на тази зодия трудно ще срещнете беден човек, но за сметка на това Козирогът постоянно ще повтаря колко е зле финансово от страх да не му поискате пари. Те имат талант да осребряват всяка „услуга“, която са ви направили, защото тяхното мото е: „Няма неплатено добро“. Независимо дали си имате работа с мъж, или жена от тази зодия, ще ги очаровате силно, ако вие платите сметката.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еврозона

    7 4 Отговор
    Смотаните Деви - също.
  • 2 Радио Елто

    12 1 Отговор
    Всяка Зодия е Различна Хората сме Индивидуални и различни парите са Платежно Средсво
  • 3 Десятка за телеца

    8 5 Отговор
    Ще прецака всички и не признава роднини само да се налапа с имоти и пари и все са му малко. Лични наблюдения за един роднина. Действа подмолно, а пред теб е мазен като критски зехтин.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Мразя телците

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Десятка за телеца":

    Слагам ти 1000 + , защото си написал 100% истина. И аз имам такъв роднина, за пари и майка си ще продаде.
  • 5 Гост

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Десятка за телеца":

    Много сте прави телците са всичко това което си написал. Много гладни
  • 6 Абе

    6 0 Отговор
    Всички земни зодии Телец, Дева и Козирог мислят главно за пари! Имам дългогодишни наблюдения върху приятели и роднини!

    Коментиран от #7

  • 7 Aнние

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    Мислят си за тяхните си пари , няма нищо лошо в това.
  • 8 ГАЛЯ

    2 3 Отговор
    ДА, АБСОЛЮТНО ПРАВИ СА ОСТРОЛОЗИТЕ, АКО ТРЯБВА С ЕДНА ДУМА ДА ГИ ХАРАКТЕРИЗИРАМЕ, АБСОЛЮТНИ ИЗПОЛЗВАЧИ, ПРИ ТЯХ ЧУВСТВА И ЕМОЦИЙ НЕ ВАЖАТ ,КАКВО Е ТОВА ЛЮБОВ ТЕ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ ТАЗИ ДУМА! С ЕДНА ДУМА ЛОША ЗОДИЯ!!!