Last news in Fakti

24 Юни, 2023 10:53 5 522 15

Продават къщата на Къро за 5 милиона долара

  • красимир каменов - къро-
  • кейптаун-
  • южна африка-
  • къща-
  • продава

Обявената за продан резиденция на Красимир Каменов - Къро се предлага неофициално

Къщата на показно разстреляния мафиотски бос Красимир Каменов - Къро в Кейптаун, Южна Африка, вече е обявена за продажба от роднините на убитата с него моделка Гергана Кочанова, научи „Уикенд" от българи, живеещи в ЮАР. Според думите им просторното имение в луксозния квартал „Констанция" в Кейптаун вече се предлага за продан от имотни брокери, като определената цена за баровската къща с размерите на прогимназия и с двор от над 4 декара е фиксирана на 5 милиона долара.

Неофициално се твърди, че имението, в което на 25 май т.г. Къро беше екзекутиран от отряд наемни убийци заедно със своята втора съпруга Гергана Koчанова, бодигарда си Деан Генов и детегледачката, се води собственост на дружество, контролирирано от бащата на моделката, бившия плувец Петър Кочанов. Той от много години живее и работи в Америка. Смята се, че

Кочанов е бил вписан като собственик на имението, обитавано от зет му Красимир Каменов и дъщеря му, тъй като има легални доходи и с цел да се избегнат неудобни въпроси пред властите в ЮАР откъде са парите за покупката на баровския дом.

Българин, живеещ от години в Кейптаун, призна пред „Уикенд”, че обявената за продан резиденция на Красимир Каменов - Къро се предлага неофициално и че обявата не е публикувана в специализирани сайтове по изричното настояване на близките на жертвите. „Моята информация е, че къщата все още е запечатана от полицията в Кейптаун като арена на брутално престъпление и продължаващи следствени дейности.

Възможно е имението на Каменов да не се обявява официално за продажба и поради друга причина - за да не се знае, че в този имот е била извършена мафиотска екзекуция с четирима убити. Кой баровец ще си купи къща, в която са били разстреляни като кучета двама мъже и две беззащитни жени?" коментира пред „Уикенд" български емигрант, живеещ в Кейптаун.

Месец след бруталното убийство на Красимир Каменов - Къро, властите в ЮАР все още не дават никаква информация за това как се движи разследването.

Твърди се, че криминалистите разполагат с огромна база видеоматериал от нахлуването на убийците в къщата на Къро и последвалата масова екзекуция, тъй като висаджийският бос инсталирал камери абсолютно навсякъде в имението си, записите от които се качвали на сървър, който не е бил открит от убийците му.

Знае се, че екип от цели девет наемни килъри, изпратени да ликвидират 55-годишния Красимир Каменов - Къро и неговата съпруга, са нахлули с взлом с брониран джип с фалшиви регистрационни табели и затъмнени стъкла в баровското имение на укриващия се в Кейптаун висаджийски бос около 7,30 ч. сутринта на 25 май.

Убийците са били облечени с фалшиви униформи и шапки на американската служба за борба с трафика на наркотици ДЕА и са носели маски на лицата си, за да не бъдат разпознати.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 д-р Мушков 4-и км

    26 4 Отговор
    Наяде се и тоя с пръст
  • 2 Развеселен

    21 4 Отговор
    Ако поставят там възстановка от убийството с восъчни фигури, това ще се превърне в туристическа топ дестинация!
  • 3 чекмеджан

    15 3 Отговор
    си ги коси яко, как ли спи спокойно сега ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЛЕЛЯ

    22 1 Отговор
    В Светата книга Библията пише : който нож вади от нож умира и още : с каквото мярка мериш с такава ще ти се отмени и на теб ! Та не може да изпълняваш поръчки за убийства и да не си платиш за това....накрая и теб те занимава ! Още ли има тъпи хора, които мислят, че може да са щастливи от нещастието, което причиняват на други хора ????
  • 6 21321

    4 10 Отговор
    Всичко е фалш за публиката. Къро е жив с нова самоличност

    Коментиран от #7

  • 7 Aлфа Bълкът

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "21321":

    Арестуваха тоя, арестуваха ония и после никакво инфо. Демек малко дим за овците!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анонимен

    1 4 Отговор
    Динко Христов окръжен съдия и първи бе уволнен, защо бе честен, и къщата никой на племенника убиец по живково не му я искат, и стои, на руско гуждата убиеца пиянката и на 7та година умря в затвора бобов дол, а бе одсъден на доживотен без право на замяна при тъмничен строг режим, така сеправи, без намеса на вуйчо му окръжен прокурор. Той е покойник, но може и името...
  • 10 комунистче

    4 5 Отговор
    малка цена за привилегията да имаш лозя и винарна, в задния двор, и да се радваш на свеж океански въздух
  • 11 Йоооооооок

    10 2 Отговор
    И ТАТКОТО В СХЕМАТА........НА ВСИЧКО СА ГОТОВИ ЗА ПАРИ........И ПОСЛЕ СЕ ПРАВЯТ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА .......
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Агент Алберт - коритото

    3 0 Отговор
    Да я купи България и да я направи обществена тоалетна,та да знаят всички го.на къде ще свършат !