Last news in Fakti

25 Юни, 2023 12:51 4 974 16

Златка Димитрова подкрепи Енчев: "Моят баща също бе "убит" от немарливост на лекар."

  • златка димитрова-
  • енчев-
  • баща-
  • почина-
  • немарливост-
  • лекари

Бащата на Златка си отиде преди 10 години, но тя все още подскача от ярост към лекарите

Преди няколко дни стана ясно, че от този свят си е отишъл бащата на Георги Енчев, познат ни от дуото Румънеца и Енчев. Той хвърли сериозни обвинения към редица хора, които са виновни за смъртта на баща му.

Оказа се, че има и лекарска немарливост, която е довела до скорострелната смърт на трудолюбивия му живот. А това пък накара Златка Димитрова да признае, че нейният баща също е бил "убит" от лекар.

"За съжаление не чета нищо ново! Моят баща също бе "убит" от немарливост на лекар. Рядкост са хората като баща ти и никога тази държава няма да работи за народа си. Не! Трябва да се оцелява...някак", коментира Златка публикацията на Енчев и изказва искрени съболезнования на опечаленото семейство.

Златка Димитрова подкрепи Енчев: "Моят баща също бе "убит" от немарливост на лекар."

Бащата на Златка си отиде преди 10 години, но тя все още подскача от ярост към лекарите. Бе му открит 200-грамов хематом в мозъка, който наложи ампутацията и на двата му крака. При втората просто не издържа и издъхна. Оказва се обаче, че Злати смята, че баща ѝ е можело да бъде спасен. Тя обвинява хирурга, който го е оперирал, считайки, че човек няма как да умре заради ампутация на крака, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голата истина

    13 20 Отговор
    И от това иска да искара дивиденти и хоп Факти разпространяват непотвърдени писаници на една застаряваща метреса

    Коментиран от #5

  • 2 Години

    10 4 Отговор
    наред никакъв контакт с баща ѝ , сетила ?
  • 3 васИк атанасова

    28 4 Отговор
    моя също
    умориха го в терапията
    неврология доктор калевска
    най вероятно и нас ни чака същото
    кой до където издържи
    от каквото се разболееш от това си отиваш !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Всеки. знае за себе си

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Голата истина":

    Да не ти е на главата.
    Не виждаш ли, не четеш ли, колко хора умират...скачат ...
    А ако бяха получили адекватна помощ: медицинска, социална, психологическа,
    щеше ли да се стигне до фатален край?
  • 6 987

    10 7 Отговор
    Пациентът умира от заболяването, което води до ампутацията на двата крака, обиновено тежък диабет, болест на Бюргер, други тежки съдови заболявания! Не от ампутациите и НЕ от немърливост на лекар!
  • 7 щеше да е добре

    27 3 Отговор
    Някой да описва гнева на хората, които са потърпевши от лекарската небрежност, некомпетентност и незаинтересованост. Щяха да се получат стотици томове с достоверни разкази. Тъй, че не злобейте против хората, които са минали през ужаса на нашето здравеопазване, а чукайте на дърво, никога да не ви се наложи, защото ще бъдете шокирани.

    Коментиран от #12

  • 8 Нели

    18 1 Отговор
    Пази Боже да те спасяват бг лекарите. А ако нямаш чувал с пари, направо забрави.

    Коментиран от #11

  • 9 Васил

    18 2 Отговор
    Във България няма лекари има само алчни касапи в бели престилки!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 И по-точно

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Нели":

    когато трябва спешно да се намесят и преценят, че нямаш пари. Баща ми е постъпил с тромб, който веднага е бил диагностициран и нищо не са направили. Вместо 3-6 часа за интервенция е издържал 8 часа и после получава инсулт. Видели са една ошашавена баба, която в бързината да го заведе в болницата дори не се е сетила да си обуе свестни обувки. Преценка за неплатежоспособност и "утре ще му направим операция за махане на тромба". Бил е в болницата на третия час, след като казал, че нещо го боляла ръката. А ония са били наясно, че ще вземат парите за операцията "след дъжд качулка". Отстраняването на тромба беше около 45 минути с локална анестезия.На другия ден като ме видяха и смениха плочата, ама късно. Бях смазана и нямах силите да се занимавам с тях. Ямболската болница.
  • 12 чудя се

    2 7 Отговор

    До коментар #7 от "щеше да е добре":

    Що не ходите в чужбина? След като нашето здравеопазване е зле, ходете в анадола например. Хем ще платите яко, хем ще кажете пред роднините че сте направили най-доброто за пациента, ама той така или иначе е обречен.

    Коментиран от #13

  • 13 я виж ти

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "чудя се":

    Някой се е разгневил. Някой, от онези, които казват на пациента, че щом го боли глава, значи има шипове във врата. Или пък е високомерният, който е казал на болния, едва виждащ с оперираното си, преди месеци око, че операцията е успешна, но лещата била дефектна. А може би е друг, който докато гледа болния на ехографа, разказва вицове на сестрата и след това се установява, че един камък в бъбрека се е появил и е станал огромен за една нощ. Ах вие, които се правите на знаещи и можещи, а работите само за пари, не ви ли е срам. Скъсайте си дипломите и се извинете на всички хора, чиито близки си заминават заради вашето безразличие и некомпетентност.
  • 14 продавач на вибратори

    1 2 Отговор
    Таа научи ли коя е столицата на БГ.?
  • 15 Мишо

    2 0 Отговор
    И от ковида така ги "лекуваха",колко народ си замина без време от страх,незнание и немарливост.
  • 16 3333

    2 0 Отговор
    Добре си ги бият докторите от време на време.