Last news in Fakti

26 Юни, 2023 07:39 1 097 4

Оперираха от рак на гърдата херцогинята на Йорк

  • херцогинята на йорк-
  • сара фъргюсън-
  • рак на гърдата-
  • оперираха

Операцията е била успешна и прогнозата за Сара е добра

Оперираха от рак на гърдата херцогинята на Йорк - 1
Снимкa: БГНЕС

Херцогинята на Йорк Сара бе диагностицирана с рак на гърдата и претърпя успешна операция, съобщи вчера неин говорител, цитиран от световните новинарски агенции.

Шейсет и тригодишната херцогиня е била диагностицирана с рак на гърдата в ранен стадий след рутинна мамография. Операцията е била успешна и прогнозата за Сара е добра, заяви говорителят на херцогинята. Днес тя беше изписана от болницата "Крал Едуард VII" в Лондон, за да се възстановява у дома в Уиндзор, информира БТА.

Сара, която е бивша съпруга на принц Андрю и майка на принцеса Беатрис и принцеса Юджини, разказва за диагнозата в новия си подкаст "Разговори на чай с херцогинята и Сара", който ще излезе в понеделник. Тя направи записа преди операцията.

Някога любима цел на британските таблоиди, Сара Фъргюсън публикува мемоарите си и е автор на редица детски книги, както и на исторически роман за възрастни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коя от двете

    3 0 Отговор
    че бг народецът е в неизвестност?
  • 2 Ханку брат

    5 0 Отговор
    Това е най голямата новина за полугодието.
  • 3 ХАХАХА

    7 0 Отговор
    А данни колко жени са оперирани в деня ,когато тази е оперирана има ли ,та поименно да ги спомнете? Тази с нищо не е известна ,освен като херцогиня ,та да ни занимавате с нея!
  • 4 глоги

    0 0 Отговор
    ... да се възстановява у дома СИ в Уиндзор, информира БТА.