Last news in Fakti

27 Юни, 2023 12:16 7 517 10

Невена Цонева отключила свръхестествена дарба след тежко заболяване (ВИДЕО)

  • невена цонева-
  • свръхестествена дарба-
  • тежко заболяване-
  • дете индиго

Певицата вижда аурите на хората, както и душите на починалите

Наскоро Невена Цонева призна, че е отключила свръхестествена дарба след прекарано тежко боледуване. Гласовитатата певица, която досега не е отваряла тази тема, шокира всички с изказването си, че преди 7 години отключила свръхестествена дарба, а по думите ѝ, отворила третото си око и започнала да вижда аурите на хората, и не само.

Когато установила, че има тези способности, певицата се притеснила, че заради тях дори може да изгуби разсъдъка си. Неподозирани детайли, които със сигурност ще изумят мнозина, тя споделя в подкаста си в YouTube, където се впуска надълго и нашироко по темата за свръхестественото.

Във видеото Невена споделя, че страдала от латентна туберкулоза, като при това заболяване не се наблюдават симптоми и човек дълго време, всъщност, не е наясно, че е заразен. Докато ѝ сложили точната диагноза и предприели правилното лечение, минало доста време. Болестта обаче, може да отключи неблагоприятни последици за заразения. При Невена се стигнало до проблеми със сърцето.

Всъщност, се оказва, че певицата е едно от последните поколения от децата индиго, за които се вярва, че притежават необичайни, дори свръхестествени способности. Невена споделя още, че освен аурите на хората, вижда и физическите им болежки, както и душите на починалите. Тя дори разказа за непозната възрастна жена, която срещнала в асансьор. По белия цвят на аурата ѝ и травмите, които локализирала, Невена разбрала, че жената я очаква фатален край, пише "Телеграф".

Тъй като аурата на човек в началото и края на живота му сияе в бяло, различните цветове се проявяват в хода на живота му. Във видеото Цонева обяснява, че подобни неща, всъщност, не се казват, тъй като, ако човек има достатъчно силна воля, може да промени пътя си.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега

    14 1 Отговор
    баячка ли ще е ?

    Коментиран от #5, #9

  • 2 Това

    12 2 Отговор
    Нищо не е ! Тя може да говори с другата уста !
  • 3 ИВАН

    14 2 Отговор
    Оффф, като почнат да се правят на интересни, а са само смешни и жалки ... отключила, заключила ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лост

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сега":

    Гледа на презервативи.
  • 6 Табаков

    4 2 Отговор
    Когато чух Невена Цонева да пее "Притури се планината",се разплаках. Уникална певица!
  • 7 любопитен кръшкач

    0 1 Отговор
    Приказка е тази бузка.
  • 8 Халил Махмудов

    0 4 Отговор
    Хората имат и четвърто око отзад. Мога да и го отворя и тогава ще види света по-розов.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ррр

    1 1 Отговор
    Момичето има певчески талант,но с виждането на духове е вече притеснително.Тепична шизофрения,трябва и лекар.