Last news in Fakti

27 Юни, 2023 17:41 1 395 8

По време на концерт на Пинк: Жена хвърли праха на майка си на сцената (ВИДЕО)

  • пинк-
  • концерт-
  • фенка-
  • кремирани останки-
  • прах

Певицата остана безмълвна

По време на концерт на Пинк: Жена хвърли праха на майка си на сцената (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Пинк остана безмълвна по време на концерт, след като фен хвърли на сцената торбичка с кремираните останки на майка си.

В началото на концерта си на фестивала "British Summer Time" в лондонския Хайд парк, Пинк вдигна голяма торбичка с бял прах, която беше оставена на сцената.

"Това майка ти ли е?" - попита тя момичето, което хвърли пакетчето на сцената. "Не знам как се чувствам по този въпрос."

След това видимо зашеметената певица постави пакетчето на земята зад високоговорителите пред сцената и продължи да изпълнява актуалната си песен “Just Like A Pill“.

Пинк може и да не знаеше как се чувства, но феновете в социалните мрежи със сигурност знаеха, като нападнаха посетителката на концерта за постъпката.

"Някой е дал праха на майка си на Пинк. Това момиче има нужда от граници", пише един от феновете.

"Тя се справи добре, защото аз определено щях да се ядосам, че някой ми е подал праха на майка си", каза друг.

Инцидентът става след поредица от неприятни случки по време на концерти на поп звезди, пише vesti.bg. Певицата Bebe Rexha получи няколко шева, след като гост на неин концерт хвърли телефон срещу главата ѝ, а колежката ѝ Ava Max внезапно прекрати скорошно шоу, след като фен нахлу на сцената и я удари в лицето.

Пинк ще се завърне в Австралия - най-големия сцена за турнета - за поредица от концерти на стадион през февруари 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само дето

    5 0 Отговор
    По-противни от фемистките, са ми остриганите като мъже, и превърнати в идоли /от политика и медий/ феминистки, натрапващи идеологиите си на обществото.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ммм...да

    3 0 Отговор
    Бело брато и е дал,да шмърка !
  • 5 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    А не го вярвам това с пепелта на майка му няма толкова луди.Било е пепел от камина или градското сметище дават я бзплатно за цветя и зеленчуци.А може и да е някое проклятие с пепел /магия/Или самата Пинк си е спретнала сцената за я пишат по жълтите клюки бях я забравила че съществува ,каква позиция само на заглавната снимка ала Спайдермен готова да изстрелва пайжени
  • 6 Пич

    9 0 Отговор
    Вчера Гуинет Полтроу продава бонбони с вкус на пуси , днес Пинк я замерят с човешка прах....!? Тези съвсем са изпрегнали конете !!!
  • 7 12345

    1 0 Отговор
    Това е нещо кремирано-животно или дървесна пепел , подходящо за песента.
  • 8 дофтора

    0 0 Отговор
    Пълно е с луди и все повече стават, за съжаление.