Last news in Fakti

2 Юли, 2023 17:34 47 542 23

Какво наследство е оставил Иво Карамански на сина си?

  • иво карамански-
  • наследство-
  • иво карамански - младши

Преди години се твърдеше, че Иво Карамански-младши е получил 14 млн. долара от баща си. Истина ли е това?

Иво Карамански-младши е плод на любовта на бившата гимнастичка и тв водеща Нели Атанасова и сочения за Кръстника на българската мафия Иво Карамански. Той е само на година, когато баща му е застрелян. Затова няма никакви спомени от баща си. За него знае само това, което са му разказвали и е чел от пресата.

През 2018 г. Карамански замина за Холандия, за да следва саунд инженерство. Именно там го застигна и най-голямата трагедия в живота му – пътният инцидент, при който изгуби едната си ръка. Той обаче проявява завидно присъствие на духа и успява да продължи успешно напред.

Към днешна дата високотехнологичната протеза му помага да прави всичко, което е правил преди инцидента. Наскоро основал музикален лейбъл, през който ще продава разнообразна музика, но най-вече електронна. Занимава се основно в музика, тя се е превърнала в негов приоритет, пише "Уикенд".

Отскоро покрай приятелката му Антоанет Пепе се занимава и с инфлуенсърство. Възнамерява да посвети песен на приятелката си. Категоричен е, че някой ден ще се оженят с Антоанет, но за момента не са определили дата. Готов е и да стане баща, макар вече да е такъв за трите деца на приятелката му от предишни връзки.

Споделя, че след катастрофата вече е нов човек – по-отговорен. Не се страхува да седне отново зад волана, но случилото се му е като обица на ухото. Свикнал е с любопитството към него още от детските му години и не му прави впечатление.

Категоричен е, че не си струва да губи енергия с това. Тъй като е бил едва на годинка, когато баща му е застрелян и няма никакви спомени от него, не е имал моменти, в които да му е липсвал.

Никога не е имал желание да погледне в очите убиеца на баща си – Стефан Кирилов Въжарски, който е осъден на доживотен затвор. Посочва, че е получил присъдата си и това е достатъчно. В прекрасни отношения е със сестрите си Александра, Ралица и Десислава, които са от първата съпруга на Иво Карамански – Галя Луканска. С нея също е в прекрасни отношения.

Относно темата с милионите, притежавани от баща му е категоричен, че това са жълтини и дори призовава, ако някой знае къде са те да му се обади или пък на сестрите му, за да отидат и да си получат наследството. Определя себе си като разумен млад мъж и подчертава, че се справя отлично и без наследство. Няколко масивни гривни са му останали като наследство от баща му, но не ги носи, а ги пази за спомен. От това, което са му разказвали си дава сметка, че е взел от чертите и на майка си, и на баща си. Поискал да бъде осиновен от Александър Сано още в първия ден от запознанството им, тъй като много си паснали. От него пък е взел начина на говорене и жестикулирането.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 дом

    63 15 Отговор
    Готов за кмет на София.

    Коментиран от #4

  • 3 СИНЬОТО

    32 44 Отговор
    Егати зеленясалата смешна тъпа турска чалма прешива ,този е жалко подобие на мъж ,ПЪЛЕН ТУРСКИ ЗЕЛЕНЯСАЛ ДЖЕНД И олигофрен зелена чалма ,нещастен фес
  • 4 Гешеф

    28 9 Отговор

    До коментар #2 от "дом":

    Нека прегази поне няколко човека де
  • 5 ХАХАХА

    92 6 Отговор
    Малиий пак да ни напомнят за бандитите от 90 те години ,че и за родата ,щото интересът е" голям". Виж за парЕте много скромно го дава наследника ,то в очите ни плуват кораби ,та вярвам че Соно и гимнастичката със заработени техни пари са го пратили да учи в Нидерландия, а високотехнологичната протеза сигурно му е подарък. Вервам му ,що народ изтрепа мафиота ще има да плащат до девето коляно.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бре

    21 23 Отговор
    Б..ти бесните хейтъри!
  • 9 диспечер международни полети

    28 52 Отговор
    На тия които вечно се интересуват от чуждото ! Е и какво , негови са си ! Живеем в капиталистически строй и той повелява за неприкосновеността на частната собственост , какво още ви трябва ?! Копайте другаде например под Костов или под Тулупа , копайте под Парапета с газта ут -репки жалки !

    Коментиран от #10

  • 10 Мдаааа

    66 5 Отговор

    До коментар #9 от "диспечер международни полети":

    Частната собственост е неприкосновена.Основният въпрос е как и за чия сметка е придобита. Като миньор или като експлоататор, убиец или рекетьор. Възхищавай им се, от един дол дренки сте.
  • 11 Ожэффж

    36 8 Отговор
    Какви милиони? Караманеца издрусваше всичко.
  • 12 Българин

    41 4 Отговор
    Тия мутри са ми напълно безинтересни.Жалка история.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 жоро67

    43 8 Отговор
    защо държавата не конфискува тези милиони . Знае се , че са от престъпна дейност , а не от честен труд
  • 15 СТИГА С ТИЯ БОКЛУЦИ БЕ

    30 6 Отговор
    СЕГА ЩО НЕ СЕ КАНДИДАТИРА И ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ?
  • 16 КАРАМАНСКИ БЕШЕ ЕДИН БОКЛУК

    38 7 Отговор
    ДОСТОЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА КУРШУМ - ИНАЧЕ ДНЕС ЩЕШЕ ДА Е ПРЕМИЕР !
  • 17 Командир

    42 3 Отговор
    Цената на тези мръсни и кървави пари тепърва ще се плаща от поколенията. Няма отърване от съдбата.
  • 18 Нищо ново

    18 1 Отговор
    Тая Пепе го е осиновила и отглежда 4 деца. Ще го ползва за реклама известно време, после ще си намери друг. Тя си е инхуйенсър!
  • 19 Йо Несбьо

    11 2 Отговор
    Вие какво очаквате? Да ви кажат, че са милионери и да им вземат парите?! Пазят се, крият, внимават. Познавам много такива новобогаташи - поръчва си пица с фалшиво име, бяга от личен контакт, шепне, когато разговаря... А иначе въртят милиони през странични фирми. Доста от украинците са така.
  • 20 незнайко

    3 0 Отговор
    Много бяло "брашно" до края на живота му. Това е наследството .
  • 21 Много ми е интересно

    4 0 Отговор
    сега това момче за какво ни го истопосаха тука .
    Все едно да си платя и да напишат статия за сина ми който никой не познава освен приятели и близки де.
    И да му се подиграват тука.
  • 22 Знайко

    4 0 Отговор
    Карамански развиваше частен застрахователен бизнес, като ментор му беше Любомир Коларов, но след смъртта на Карамански бизнесът отиде в подставеното лице Стефан Енчев, племенник на Коларов, фирмата е небезизвестната Брокер Инс. Енчев е възпитаник на сливенската МГ.
  • 23 Даная

    2 0 Отговор
    Каква е целта на такъв обзор за наследство, имена на крадци и новини!? Какво желаете да свърши те като работа по дадената тема за парите, откраднати за онаследяеане на следващото поколение на дадено лице!?