Last news in Fakti

3 Юли, 2023 13:15 7 153 6

Масов хейт се изля върху Драго Симеонов след участието му в "Стани богат"

  • драго симеонов-
  • стани богат-
  • хейт-
  • зрители

„Хазартът измести каузата”, недоволстват зрители на предаването

Водещият от Дарик радио Драгомир Симеонов, който е лице и на много тв проекти, обра много критики след участието си в шоуто на bTV „Стани богат”.

Каузата, за която бяха предназначени спечелените от него средства, беше в помощ на хората в пустеещи български села. Той и партньорката му в играта – Доротея Табакова, спечелиха 10 000 лева, но се оказа, че нямат никаква представа за отговора на въпроса за 20 000. Вместо да спрат участието си, те решиха да рискуват и да налучкат отговора. Опитът им се оказа неуспешен, заради което изгубиха 5 от 10-те си хиляди.

Това вбеси много зрители. Хората се възмутиха от водещия, който с лека ръка си позволи да изгуби половината от сумата, предназначена за благотворителност. Те се ядосаха и на партньорката му, която не му даде почти никаква възможност за изява, а самия Драго намериха за твърде мекушав. „Хазартът измести каузата”, недоволстват зрители на предаването.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    16 26 Отговор
    Този е педофил, нз какво прави на свобода! Явно щом разпространява укрофашистка пропагнада е закрилян от посолствоТО!

    Коментиран от #4

  • 2 Дългия

    31 1 Отговор
    Елии ,какво е масов хейт ма месирко? Ако не говорите Български дайте го на Македонците те го искат!
  • 3 Студопор

    51 1 Отговор
    Не "хейт", а "омраза". Пишете за българска медия, пишете на български! Използването на чуждици не ви прави да изглеждате по-умни. Точно обратното!
  • 4 Питам

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Ти наред ли си с главата
    Защо твърдиш че е педофил
    Нали знаеш че клеветата е подсъдна
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 7 Отговор
    Ако ,малко от малко разбирахте от Хазарт,щяхте да знаете,че играчъте постъпил правилно.той залага 5000 за вероятност да спечели 10000!това е правилен залог.ако бе заложил 5000за да спечели 5000 това би било хазарт и неправилен залог!Тази игра не е ли предварително режисирана,като целият ви живот,бг???
  • 6 Ква е

    9 10 Отговор
    тая до него? Бая голям бидон е.