Last news in Fakti

7 Юли, 2023 07:00 4 725 1

Дневен хороскоп за 07.07.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят е емоционално обременен за Девите

Дневен хороскоп за 07.07.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако сте от малцината спокойни Овни, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

Телец

Този ден не е от най-леките, ще се наложи да преодолявате себе си доста пъти. Бъдете внимателни в действията и изказванията си, особено пред по-възрастни хора и началници.

Близнаци

Може би вие сте единствените, за които този ден ще предостави благоприятни възможности или просто ще успеете да трансформирате ситуациите.

Рак

Днес ще трябва да действате по-бързо от обичайното, ако искате да свършите повече неща. Не се впускайте в много дейности едновременно, има опасност нищо да не доведете докрай.

Лъв

За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето.

Дева

Денят е емоционално обременен. Не се поддавайте на чувството си за вина, а действайте решително. Бъдете внимателни в изказванията си. Не поемайте ненужни отговорности само заради нечий интерес.

Везни

Ден, в който ще трябва да помислите малко повече за материалните неща. Ще се наложи да си правите сметки, а не да харчите на широко, ако не искате да останете на червено.

Скорпион

Всички показатели за днешния ден са благоприятни. Хубав ден за пътешествия, дори за купуване на транспортни средства - автомобил, велосипед, дори мотопед. Изобщо, намерете вашето нещо и дръжте настроението си на висота.

Стрелец

Ден да покажете своята грижа и преданост към хората, които обичате. Не разчитайте твърде много на емоциите си, доверявайте се на логиката.

Козирог

Този ден ще ви предложи множество изпитания. На това отгоре ще имате и доста работа. Но пък няма да ви тежи и дори ще ви донесе удовлетворение, че сте успели да постигнете целта си.

Водолей

Помислете за своята лична значимост, за онова, което сами мислите за себе си, как се оценявате самите вие. Собствената ви стойност е онова, което има основополагащо значение във всяка една област от живота ви.

Риби

Не обръщайте внимание на слухове и разни сплетни по свой адрес. Явно тези, които ги разпространяват нямат нещо смислено за себе си и достатъчно въображение, за да направят нещо по-добро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илия

    0 1 Отговор
    Спасибо!