Last news in Fakti

6 Юли, 2023 10:58 920 3

Адел се закани жестоко на "феновете", хвърлящи предмети по сцената

  • адел-
  • певица-
  • изпълнител-
  • сцена

"Ще ви убия", каза от сцената певицата

Адел се закани жестоко на "феновете", хвърлящи предмети по сцената - 1
Снимка: Shutterstock

Британската поп звезда Адел призова феновете да не хвърлят предмети по музикантите, докато пеят на сцената, писа в. "Гардиън".

Изпълнителката коментира скорошни инциденти, при които хора от публиката хвърлят предмети по артистите. Адел каза на почитателите си "ще ви убия", ако се опитат да направят подобно нещо по време на нейна изява.

Британската певица говори пред публиката в "Сийзърс палас", където изнася концертите си в Лас Вегас. Тя пее там от средата на юни до началото на ноември, пише БТА.

"Забелязали ли сте как в момента хората сякаш забравят за етикета на шоуто? Те просто хвърлят гадости на сцената, виждали ли сте ги?", каза тя. "Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия".

В. "Гардиън" обяснява, че изказването на Адел е провокирано от поредица от случаи на неетично поведение по време на концерти на изпълнители, когато фенове са хвърляли по артистите различни предмети, включително урни с пепел, кукли и мобилни телефони. Подобни нападения наскоро бяха извършени на концерти на Пинк, Биби Рекса, Хари Стайлс, Лейди Гага и др.

В следствие от хвърлените предмети музикантите получават и физически наранявания. По-специално американската певица от албански произход Биби Рекса пострада на концерт в Ню Йорк, след като 27-годишен мъж хвърли по нея телефон. Медиците диагностицирали порезна рана на челото ѝ, което наложи да ѝ бъдат направени три шева. По-късно мъжът бе арестуван и обвинен в нападение над певицата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гръндж

    2 0 Отговор
    Значи,че на сцената ще си носи пищов. После мрежата ще се изчерви и ще се взриви.
  • 2 Опастност

    1 2 Отговор
    Феновете да приемат заплахата от страна на Адел сериозно. Този танк може да изпомачка всичко в периметър от 2 километра ако се търколи от сцената!

    Коментиран от #3

  • 3 Много

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Опастност":

    Си назад! Адел в момента е 50 кила! Умник!!!