Last news in Fakti

7 Юли, 2023 16:45 3 340 16

Крадци обраха дома на Петя Буюклиева

  • петя буюклиева-
  • крадци-
  • обир-
  • дом

Задигнали всички ценности, принадлежащи на нея и съпруга ѝ

Крадци обраха дома на Петя Буюклиева - 1
Снимка: Facebook

Естрадната звезда Петя Буюклиева е станала жертва на брутален обир. Певицата сподели, че крадци са задигнали всички ценности, принадлежащи на нея и съпруга ѝ Тони, от столичния им апартамент, пише "Ретро".

Отмъкнали дори наградите от сценичната кариера на Буюклиева.

"Скъпи и прескъпи, някои с нумизматична стойност. Ценях ги много. Преди да се преместим в новия си апартамент, ни обраха. Докато сме били навън за малко с мъжа ми, явно са ни следили и са отворили секунди и бяха взели всичко", сподели звездата.

След тази случка си дала сметка, че всъщност спомените и емоциите са много по-ценни от материалното.

"Преди това много държах, но разбрах, че всичко, което може да се купи с пари, никак не е безценно."

Обирът се е случил преди музикалното семейство наскоро да се премести в новото си жилище.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    7 4 Отговор
    Струва ми се, че опитите за хуманизиране на образованието са довели вашите учители до опасна точка. Родителите са получили писмо от детска градина в Северна Германия, в което се казва, че децата им вече имат стая, където могат да „потупват и изследват телата на други деца“.

    Коментиран от #2

  • 2 Какво

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гориил":

    общо има твоята информация с обира?

    Коментиран от #7

  • 3 нищо лично а факти

    10 2 Отговор
    От демократите са ! Те така разбират ценностите ......
  • 4 Бай Ламби

    11 1 Отговор
    Бреййй, големи смелчаци тия бре!Ами ако тая си беше у дома и им беше запяла?Маалийййй.....не могат да уварят да избягат тогава завалийките.
  • 5 урко

    3 5 Отговор
    офф каква драма. Напъвам се да пусна една сАлза, ама не мога
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Никола Гешев

    10 6 Отговор
    Наградите и от разни халтурни комунистически "фестивали" имали нумизматична стойност??? Сигурно са взели и някоя награда " Грами"! За "Оскара" да не питам!

    Коментиран от #14

  • 9 Румен Американеца

    9 0 Отговор
    Пълно е с айдуци
  • 10 Соваж бейби

    8 0 Отговор
    Ами то вече има едно правило,не се снимай в социалните мрежи с маркови дрехи и не показвай дома си на снимка,внимавай кого и как каниш у дома си ....!89% от кражбите са ставали така защото крадеца вече има идея къде влиза и какво търси!Желая и късмет полицията да намери поне голяма част от нещата,и дано е имала застраховка било то и на скъпа чанта намират ги има сериен номер ..знаят как или покриват част от открадното.Все пак има опция и за телефона с камера у дома дава сигнал и виждаш ако някой влезе .Следващият път да го направи за да няма изненада,поне ще има начин веднага да се обади в полицията.
  • 11 запознат

    10 0 Отговор
    От месеци алармирам зази група крадци, от 20 години върлуват в софия и никой не ги пипа. Прокуратура полиция и данс много добре знаят кои са!

    Коментиран от #12, #13

  • 12 запознат

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "запознат":

    От данс и гдбоп умишлено ги крият

    Коментиран от #16

  • 13 Соваж бейби

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "запознат":

    много е долно да нахлуеш в чужда собственост и да крадеш ,още повече спомени неща които е постигнала с труда си!Освен ако не е дома на някой мафиот всичко купено с лесни пари тях не съжелявам,карма че си ги отарашили ама там има охрана и бият.
  • 14 К0лчо

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Никола Гешев":

    незнам защо си толкова краен - сигурно си яко зомбиран, но искам да те светна, че т.н. от теб комунистически фестивали бяха на по-високо ниво по отношение на професионализъм от твоите Грами /Драми, които се присъждат за професионално политкоректно творчество. За пример ще ти дам великият Енио Мориконе, който едва в края на живота си ( 83 г.) беше удостоен с Грамми
  • 15 Едуард Петров

    0 0 Отговор
    С Петя се запознах отдавна, през лятото на 1990 г., когато бях Спасител на Асеновградски ученически лагер в г.Бяла, Варненско! Представи ни моята съпруга, което по това време беше цигулар в Пловдивска Опера! Двете приятелки и колежки били курсистки в Музикалното училище, Пловдив! Петя Буюклиева е дъщеря на Буюклиев от Асеновград, който тогава беше Началник Лагер! Разбран човек! Дали е жив, не знам!
  • 16 Едуард Петров

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "запознат":

    Чуваме, че полицейските служби се мафиотизирали и то отдавна, в зората на ,,демокрацията"! Помните Иван Костов как заграби една фабрика в Доспат, мистър 10% грабна фабриката в Пещера! Петър Дертлиев и Милан Дренчев алармираха Обществеността в България от Трибуната на Парламента, но задрямалото за 45 години българско общество, още не се е събудило!