Last news in Fakti

12 Април, 2024 15:45 1 751 5

Не слагайте огледала на тези места в дома си

  • огледала-
  • дом-
  • негативна енергия-
  • лош късмет

Поставянето на огледала на неподходящи места може да доведе до натрупване на негативна енергия

Не слагайте огледала на тези места в дома си - 1
Снимка: Shutterstock

Колкото и да не ви се вярва, човек трябва да подхожда много отговорно към избора на мебели за дома си. Освен основните такива, декорацията също влиза в това число.

За да избегнете натрупването на негативна енергия, която може да доведе до влошаване на здравословното ви и финансово състояние, трябва да спазвате няколко прости правила и никога да не поставяте огледало на няколко места.

Срещу входна врата и прозорец

Експертите не препоръчват окачването на огледала пред вратите или прозорците, защото това може да предизвика изтичане на положителна енергия от дома, както и да отнеме благополучието и успеха.

В спалнята

Категорично не се препоръчва окачването на огледала в тази стая. Смята се, че спящ човек не трябва да се отразява в огледалото, в противен случай ще има неприятности. Това също може да повлияе негативно на семейните отношения.

Ако наистина трябва да погледнете отражението си сутрин, поставете огледало в гардероба (от вътрешната страна на вратата), за да можете да следвате правилата и да задоволите желанията си пише jenata.blitz.bg.

До печката или отсреща

Също така не трябва да поставяте огледало срещу печката, в противен случай това ще ви отнеме силата и ще се уморите два пъти по-бързо.

Ако наистина искате да украсите кухнята си с огледало, поставете го пред масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този начин увеличавате богатството и поддържате хармонията в дома.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    8 0 Отговор
    сериозно ли това е тамата на деня
  • 2 Мдааа

    7 0 Отговор
    Пълна тъпотия!
  • 3 Наркос

    5 1 Отговор
    В днешно време негативната енергия е хубаво нещо, иначе почват да ти се качват на главата разни грозновати, плешиви, дебели и малоумни същества!
  • 4 Много тъпо

    1 1 Отговор
    На мен пък ми харесват огледалните врати на гардероба, защото може да се гледаме с приятелката ми като правим кекс
  • 5 Парктроник

    1 0 Отговор
    И в банята и тоалетната не слагайте.