Last news in Fakti

4 Април, 2024 12:46 2 007 2

Чаша със сол - лесен начин да премахнете негативната енергия от дома си

  • сол-
  • негативна енергия-
  • дом-
  • пречистване

Ето какво може да постигнете, като разположите чаша сол в различните части на дома

Чаша със сол - лесен начин да премахнете негативната енергия от дома си - 1
Снимка: Shutterstock

В домовете ни се задържа много повече от просто мебели и предмети. Те съхраняват енергията на изминали събития, емоции и дори нежелани вибрации. Но как можем да се освободим от тази отрицателна енергия и да създадем по-хармонично пространство? Един прост, но ефективен начин е да сложим чаша сол във всяка стая. Да разгледаме защо това може да бъде толкова полезно.

Как действа солта?

Солта е известна със своите пречистващи свойства и е използвана в различни култури, и религии за предпазване от негативна енергия.

Ето какво може да постигнете, като разположите чаша сол в различните части на дома:

1. Възстановява мира и хармонията

Поставянето на чаша сол в банята или в спалнята може да помогне да се възстанови спокойствието и мира в тези пространства. Счита се, че солта абсорбира негативната енергия и я заменя с по-положителна.

2. Прогонва негативните сили

Солта е като магнит за негативната енергия. Поставянето ѝ в ъглите на стаята или близо до вратите може да помогне да се привлече и отстрани от дома ви.

3. Привлича богатство и късмет

Според някои вярвания, поставянето на сол във всяка стая може да привлече богатство и късмет. Това може да бъде постигнато чрез пускане на сол в ъглите на стаята и оставяне за кратко време преди да се изхвърли. Поставете чаша вода със сол в дома си и вижте резултата

Почистване на дома със сол

В същото време солта може да бъде използвана за почистване на самите предмети и повърхности:

  • Кана за кафе: Разтворете сол във вода и използвайте за почистване на каната за кафе, за да премахнете натрупването на кафе и петна.
  • Канал на мивката: Използвайте сол, за да почистите канала на мивката и да премахнете мазнината, и неприятните миризми.
  • Замърсени тигани: Почистете замърсените от мазнина тигани, като намокрите солта и я забършете по повърхността.

Поставянето на чаша сол във всяка стая на дома ви може да бъде прост и ефективен начин да се изчисти отрицателната енергия, и да се създаде по-хармонично пространство, пише actualno.com. В същото време, солта може да бъде използвана за почистване на различни повърхности и предмети в дома ви, като ви предоставя алтернатива на химическите почистващи продукти.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наистина

    2 0 Отговор
    Полезна информация!👏
  • 2 Ко речи?

    3 0 Отговор
    По-скоро чаша с уиски... и малко ядки за мезе