Last news in Fakti

9 Юли, 2023 09:51 10 729 9

Наум Шопов и Теа чакат второ бебе?

  • теа минкова-
  • наум шопов-
  • наум шопов-младши-
  • бременна-
  • бебе-
  • дете-
  • семейство

Фенове на двойката подозират, че Теа отново е бременна

Неотдавна Наум Шопов-младши обясняваше, че не иска повече деца, но фенове подозират, че е размислил по въпроса. Онлайн последователи на дипломирания лекар, актьор и водещ заподозряха, че жена му Теа Минкова може отново да е бременна.

Дългокосата хубавица сподели, че от няколко месеца е отказала алкохола, напоследък се снима предимно в широки дрехи и е по-обрана откъм предизвикателни пози в Инстаграм, с което само подклажда слуховете за евентуална бременност.

„Теа май е бременна. Личи ѝ. Личеше ѝ и на една друга снимка", „Само на мен ли ме се струва, че наистина е бременна?", пишат последователи на семейството в Инстаграм.

Засега двойката мълчи по въпроса. Ако наистина Минкова чака дете, вероятно скоро ще го разкрие. Наум е споделя, че когато щерка му Амая се появила на бял свят, той често отсъствал от вкъщи заради снимките на сериала “Откраднат vивот", които продължавали до късно през нощта. Жена му почти сама отгледала бебето през първата година от живота му.

„Тя се справяше с всичко, без да се оплаква. Наложи се постепенно да изградя връзка с дъщеря ми, защото по това време не ми виждаше очите", разказвал е водещият на „Ергенът". С второто дете обаче смятал да е различно.

Половинката на Шопов не е потвърдила, че е бременна, но пък е споделяла с аудиторията си, че от известно време е спряла спиртните напитки. „Дори и една чаша вино вечер ме правеше неспокойна, демотивирана и в някаква степен зависима", коментирала е Минкова.

В момента двойката обикаля Гърция с кемпер. С тях е и дъщеря им Амая, която се роди в края на 2019 г. Момиченцето вече ходи на детска градина и е готово да посрещне братче или сестриче.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    18 3 Отговор
    О не ,още един еврейски паразит
  • 2 Лорда

    11 2 Отговор
    И аз чакам,ама от Мондьо.
  • 3 тиквенсониада

    13 5 Отговор
    А дали мис Бикини Борислава чака второ отроче от........нашенския юнак Бойко ? Че Ема да не стои самичка , далече от тате си ! Дайте ни инфо и за таз видна , но скрита дълбоко наша мома !
  • 4 ПиПи

    5 1 Отговор
    Ако наистина Теа Минкова чака дете, вероятно скоро ще го разкрие. СКОРО,СКОРО,КОЛКО ДА Е ТОВА СКОРО? ОТ 6-тия месец нататък Започва да й личи и няма коремчето порастнало как да го скрие.А и продавачките ще се сетят,защото няма да ходи в магазина за дамски превръзки или за тампони.
  • 5 Сър Стенли Ройс

    6 0 Отговор
    А от кого е, че този бая време загуби в "ЕргенЪ".

    Сега се сещам за един виц : Една жена казала на мъжа си - Скъпи довечера в 22:00 ч. секса започва. Той и отвърнал, ама аз имам една работа и може да не успея да се върна, а тя продължила е нищо де не е проблем аз просто те уведомявам, че в 22:00 ч. секса започва, а ти като не успееш, не успееш. С две думи проблема си е негов, тя проблем няма. Така, че празна дупка няма все някой ще се намери да я запълни.
  • 6 Няма такава злоба и простащина

    1 1 Отговор
    Колко прост и злобен народ,леле,леле....
    Как е възможно да има толкова токсични и низши хорица,та така да пишат, говорят,разсъждават и каквото там се сетите,за хора,които не познават,не познават живота им....жалка картинка!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Няма такава злоба и простащина

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Няма такава злоба и простащина":

    Визирам коментарите!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Спермодонор

    1 0 Отговор
    Аз него пуках,пък тя забременяла.Бравус.Ще продължим с него експеримента.Той обича.