Last news in Fakti

9 Юли, 2023 11:16 1 530 6

Днес е ден за страстно, но кратко влюбване

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • луна

Луната в Овен ще ни води към страстни и импулсивни преживявания

Днес е ден за страстно, но кратко влюбване - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Овен до 02:57ч на 11 юли

При Луна в Овен преобладават спонтанността, темпераментът, амбицията, импулсивността и прибързаността. Овенът желае промени и ново начало. Виждайте се с хора, организирайте срещи, излизайте с приятели. Изпитваме по-голяма нужда от комуникация, но се пазете от спорове. Може да се влюбим страстно, но страстта скоро ще избледнее, предупреждават астролозите, цитирани от novini.bg.

Опитайте се да преминете този ден без стрес и напрежение, подгответе си спокойна програма.

Овенът е свързан с главата, лицето, мозъка, очите, носа и жизнената сила. Каквото и добро да направите за главата, очите, мозъка и носа си днес, то ще има двойно положителен ефект.

Ако страдате от мигрена, пийте много чиста вода и никакво кафе, шоколад, захар. Ако можете, направете нещо добро за очите си. Компреси за възпалени очи, например от клематис са много полезни. На уморени очи и кръгове под очите ще ви помогне да сложите студени торбички от зелен чай. Не се заседявайте дълго време пред компютъра или телевизора, опитайте се да избегнете продължителен плач.

Старо и ефективно средство за умора на очите (препоръчвано дори от Учителят Дънов) е да навлажнявате затворените клепачи със собствената си слюнка сутрин на празен стомах преди закуска.

В дните на Овена ще се нуждаете от повече плодове и протеини, отколкото в други дни, ако ги понасяте добре. Тялото ги обработва по-добре в това време.

Направете почистваща маска за лице, пилинг или нежен масаж на лицето и деколтето, като използвате подходящо етерично масло. Днес е добре да се отстраняват от кожата мъртвите клетки. Масажирането на скалпа и корените на косата също ще ви бъде от голяма полза. Мъжете не трябва да бръснат брадите си в дните на Овен, по лицата им могат да започнат да се образуват плешиви петна. Дори подстригването на косата не се препоръчва поради тези причини.

Подходящи етерични масла и аромати: маточина, мента, мандарина, карамфил, дафинов лист, бъз, розмарин, лимонена трева, лавандула, грейпфрут.

Лунен календар: 21 лунен ден от 00:36ч на 9 юли до 00:58ч на 10 юли

Този лунен ден се свързва със символите на коня, стадо коне и колесницата. Има динамична енергия, носи решителност и смелост. Нашите вътрешни и външни структури се променят. Енергията на въздуха/вятъра ни помага в трансформацията, затова е добре да бъдете навън и да носите по-широки дрехи в бяло или светли цветове. Подходящи са лилаво и виолетово. Днес е ден за движение, така че можете да пътувате.

Този ден се свързва със Сахасрара седма чакра, която се намира на темето. Тя ни свързва с Вселената, с нашия Висш Аз, с универсалната жизнена сила. Тази точка е свързана с епифизата, с главния мозък и артериалната мрежа на кръвоносната система и управлява висшата нервна дейност на мозъчните центрове. При нарушаване на хармонията в коронната чакра, се появяват болести като тумори, инсулти, повишаване на вътрешно-черепното налягане, депресии, психози, страхова невроза и др.

Почувствайте тази точка на върха на главата си, ако се фокусирате върху нея днес, ще стимулирате и активирате 7-ма чакра. Можете да си представяте как поток от светлинна енергия влиза през нея от Вселената в тялото ви и ви изпълва до степен, в която излъчвате светлина в пространството около вас. Повтарянето на звукът „Хммм“ в себе си, стимулира 7-ма чакра.

За лечение и хармонизиране на чакрата са полезни планински кристал, аметист и лунен камък. С тях при редовна работа може да се постигне пълен резонанс с енергията на Космоса и да се ускори еволюционния процес по пътя на духовното извисяване.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто напишете

    4 1 Отговор
    ден за "бърз секс" и нищо повече
  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    Любовта е лудост катопее Стефани Влюбена Загубена
    но Бъдете Влюбени и Обичайте
    Любовта ОБИЧТА
    Ще ни
    Спаси
    и Човещината

    Коментиран от #3

  • 3 Пей баларайке

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    пей балалайке
    Чудната песен
    за любовтааа...
    Лъскаш ли,лъскаш ли?

    Коментиран от #4

  • 4 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пей баларайке":

    Да Се Върне На Подателя Моля
  • 5 Да топнем чушката...

    0 2 Отговор
    Да боднем в Хепи викате...
  • 6 Тьрговище

    1 0 Отговор
    Аз боднах кОлевска луциферката ми нали слънце