Last news in Fakti

10 Юли, 2023 16:45 1 287 4

Хари Стайлс - поредният изпълнител, ударен в лицето с предмет по време на концерт (ВИДЕО)

  • хари стайлс-
  • концерт-
  • фен-
  • предмети

Личеше си, че го боли много. Изглежда, че трябваше да се събере, след което се обърна към нас отново и продължи да пее“, каза фен от публиката.

Хари Стайлс - поредният изпълнител, ударен в лицето с предмет по време на концерт (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певецът Хари Стайлс беше ударен в лицето от предмет, хвърлен от човек от публиката, по време на концерт на изпълнителя във Виена, съобщи ДПА.

Видеоклипове от концерта в стадион "Ернст Хапел" в Австрия, публикувани онлайн в събота, показаха как поп звездата върви по сцената, докато предмет полита във въздуха и да го удря в лицето – близо до окото му. След удара той потръпва от болка и се навежда, държейки лицето си в ръце.

Той продължи да докосва лицето си често. Личеше си, че го боли много. Изглежда, че трябваше да се събере, след което се обърна към нас отново и продължи да пее“, каза фен от публиката.

29-годишният Стайлс и преди е бил замерян с предмети, хвърлени от фенове по време на концерти – миналия месец той беше ударен в лицето от букет с цветя по време на концерта си в град Кардиф.

През юни поп певицата Биби Рекса също беше ударена в лицето на концерт в Ню Йорк. Изпълнителката беше замерена с мобилен телефон, след което публикува снимка в Инстаграм, с която тя показа голямата лилава синина на клепача си. 27-годишен мъж беше арестуван и обвинен в нападение заради този инцидент.

Няколко дни след случката с Биби Рекса певицата Ейва Макс съобщи, че човек се е качил на сцената, докато тя е изнасяла концерт в Лос Анджелис, и „й е ударил толкова силен шамар“, че е одраскал вътрешността на окото ѝ.

Американската кънтри певица Келси Балерини също беше ударена в лицето от гривна, която фен хвърли по време на неин концерт в щата Айдахо. Тя сподели снимки от концерта в социалните мрежи и написа: „Послепис – добре съм, нека просто да се пазим по-добре взаимно по време на концертите.“

Тази седмица британската певица Адел се изказа против големия брой инциденти с изпълнители. По време на един от концертите си в Лас Вегас, тя каза на тълпата: „Забелязали ли сте как в момента хората сякаш забравят за етикета на шоуто? Просто хвърлят гадости на сцената, виждали ли сте ги? Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми

    10 1 Отговор
    Колкото повече пари и слава имат, толкова по-арогантни стават.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Чудо голямо !

    0 1 Отговор
    Западни ценостти.
  • 4 Дааааа

    0 1 Отговор
    Явно певческите му данни не са добри.