Last news in Fakti

15 Юли, 2023 08:53 1 351 3

Днес е ден за откровения, познания и тайни според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Време за подготовка за нов жизнен етап

Днес е ден за откровения, познания и тайни според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Близнаци до 20:15 ч. до 15 юли.

Дните в Близнаци са много променливи и неспокойни поради въздушната стихия, която ги управлява. Появяват се много идеи, планове в главите ни, но не ги следваме докрай. Има тенденция да се правят много неща наведнъж, емоциите са непостоянни, склонни сме да бъдем любопитни. Не се изненадвайте, ако днес говорите с часове по телефона, нуждата от комуникация е засилена. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важно да има самоконтрол.

Луната в Близнаци засяга раменете, гърба, ръцете, ръцете, плешките, ключиците, белите дробове и бронхите. Каквото и да направите добро за тези части на тялото в това време ще има двоен ефект. От маникюр е добре да се откажете.

Луната е на празен ход от 15:37 ч. до 20:15 ч. В този интервал да не се започва нищо важно.

В 20:15 ч. Луната преминава в знак Рак.

Лунен календар: 27 лунен ден от 03:25 ч. на 15 юли до 04:14 ч. на 16 юли

Мистичен ден - време за откровения, познания и тайни. В този ден са действащи мистериите на Нептун, затова човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Подходящо време за благотворителни действия. Счита се, че парите дадени за благотворителност, в този лунен ден създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се в своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, ще разберете направлението, в което трябва да се движите. Може да срещнете нужните хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес от съдбата.

През този период могат да дойдат информацията и силите нужни за разрешаване на всяка ситуация. Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване.

Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добър ден за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 21 век

    0 1 Отговор
    Блъснете се в някоя стена с Тея зодии , бе.
  • 2 Като е ден за откровения

    0 0 Отговор
    да го ...... на всички дами у Парламенто!
  • 3 Хич

    2 0 Отговор
    Не се връзвайте на такива ! Никакви откровения и признания. Аз като признах на жената , че и ръмбим колежката , голем сакатлък стана!