Last news in Fakti

22 Април, 2024 08:40 1 550 8

Днес самият Създател ни помага във всичко

  • лунен календар-
  • астропрогноза

В този ден се отваря Небесното око

Днес самият Създател ни помага във всичко - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Везни до 18:21 ч. на 23 април

Традиционно Везните се смятат за уравновесена и спокойна зодия, но не бива да забравяме колко труден е този баланс за тях. По същия начин Луната постоянно разклаща нестабилните „везни“, когато навлезе в областта на този знак. Колкото по-силно е влиянието на Луната по време на цикъла, толкова по-обсебващи са изкушенията да живеем красиво, да се наслаждаваме на храна, връзки, забравяйки за задълженията. Лесно е да прескочите от състояние на свръхотговорност към безгрижие.

Като цяло периодът е благоприятен, само трябва да контролирате емоциите и желанията си. Това време ни подлага на изпитание и дава много изкушения, но не от всички тях си струва да се възползвате. Креативността, научната дейност и личните взаимоотношения са във възход. Луната във Везни дава еднакво много приятни моменти и предизвикателства.

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да вземем важно решение, да направим избор. Затова отлагайте важни решения за по-добри времена.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 18:56 ч.

Това е енергийно мощен ден, но въздействието му е както положително, така и отрицателно. Силната енергия на деня носи не само ползи, но и вреди. Хората, които са слаби телом и духом, ще почувстват безпокойство, неразумно безпокойство и паника. Но решителните и смели личности не се интересуват от нищо - те ще се чувстват комфортно и ще намерят изход от най-трудната ситуация.

Четиринадесетият лунен ден е последният ден от нарастващата Луна – със следващото си изгряване ще започне Пълнолунието. На този ден Луната е в пълен разцвет и пълна с енергия. Това се отразява на нашата енергия, активност и увереност. Подходящо време за завършване на започнатите от вас проекти и постигане на целите ви, както и за извършване на неща и дейности, които изискват енергия и постоянство. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Възможно е да използвате тази силна лунна енергия в свой собствен интерес. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си.

В този ден Самият Създател помага във всичко. В 14-ия лунен ден е важно да се вслушвате в интуицията си и да улавяте сигнали от Вселената. 14-ият лунен ден е изпълнен със съвпадения, странни и дори мистични събития. В него се отваря Небесното око. Това е енергийната точка в средата на челото точно над нивото на веждите, така наречената шеста чакра. Тя е свързана с интуицията и логиката, помага ни да виждаме по-ясно нещата.

Този лунен ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Можете да се занимавате с битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Добре би било енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Подобрява се способността ни да общуваме и изразяваме емоции, така че това е подходящо време за срещи с близки и подобряване на отношенията. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Днес не е добра идея да се гледате много в огледалото.

Следва 15 лунен ден от 18:56ч на 22 април до 20:00ч на 23 април.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12343211

    3 2 Отговор
    Създателя отдавна се е изказал по въпроса и едва ли е нужна интуиция,а със сигналите от вселената да внимаваме,някой друг може да ни ги праща.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 куба либре

    0 1 Отговор
    да фукнот всички русофили!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.