Last news in Fakti

19 Юли, 2023 16:32 3 656 3

Трите зодии, които са готови на всичко, за да помогнат на партньора си

  • партньор-
  • връзка-
  • подкрепа-
  • мечти-
  • цели-
  • хороскоп-
  • зодия-
  • зодии

Тези самоотвержени зодиакални знаци винаги помагат на половинката си да постигне мечтите си

Трите зодии, които са готови на всичко, за да помогнат на партньора си - 1
Снимка: Shutterstock

Тези представители на зодиака знаят как да подкрепят половинката си. Те се гордеят с нея, мотивират я, насърчават я да постига целите си. Помагат ѝ да преследва мечтите си, правят саможертви и инвестират време и внимание в любимия човек. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Стрелец

Те слушат активно, не ви прекъсват и са много състрадателни. Разбират проблемите и желанията ви. Така връзката с тях може да е лесна, подкрепят ви и цари мир. Те окуражават откритата и честна комуникация. Можете да сте искрени с тях и те ще уважават целите, стремежите и мечтите ви, пише teenproblem. Обичат ви и това, което е значимо за вас, става значимо и за тях. Интересуват се от това как е минал деня ви и дори когато са изморени, ще ви изслушат. Задават въпроси и водят интересни разговори с вас.

Водолей

Може да не се отдават много на чувства и емоции, но може да разчитате на тях напълно, когато става дума за мечтите и целите ви. Те направо умоляват партньора да следва амбициите си и много го подкрепят по този път. Практични са, помагат да направите проучване, да създадете връзки в определена сфера, да свършите трудните задачи. За тях е важно да постигате много и да се отдавате на каузи, идеи, стремежи. Тези разговори са им най-интересни.

Лъв

Много малко зодии са толкова мотивирани и амбициран като Лъвовете. Те винаги ще ви окуражат, ще ви вдъхнат сила и смелост. Преследват целите ви заедно с вас, не ви оставят сами. Напомнят ви кои са силните ви страни и какви възможности имате, винаги ви нахъсват и мотивират да работите здраво и да постигате още. Дори ви вдъхновяват да се стремите към по-високи цели. Държат да празнувате дори малките победи и се гордеят с вас.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правилно

    2 5 Отговор
    И трите са добри зодии!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хохоу Бохоу

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Добро и самичко бебенце":

    Стари ченгеджийски номера: да те скарат с всеки, да си изолиран, почти да се намразиш. Не се връзваш, но трябва да имаш предвид 2 неща: поне част от "близките" ти са вътре до ушите, записва се във вселенското сиви на "недосегаемите", т.е. ще има пей дей и за тях.