Last news in Fakti

20 Юли, 2023 12:56 3 044 13

Какво се случва със здравето на 88-годишната Бриджит Бардо?

  • здраве-
  • бриджит бардо-
  • актриса-
  • влошено здраве-
  • дишане-
  • спешна помощ

Спасителен екип се е отзовал на сигнал в дома на звездата

Какво се случва със здравето на 88-годишната Бриджит Бардо? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Притеснителни новини за Бриджит Бардо съобщиха френските медии. Наложило се е спасителен екип да посети дома ѝ заради здравословен проблем. Екип пожарникари е пристигнал в къщата ѝ в Сен Тропе, сложили са ѝ кислородна маска и са останали известно време за наблюдение на състоянието ѝ.

Съпругът на филмовата икона Бернар Д'Ормал призна за местния вестник Var-matin, че Бардо е "изпитвала трудности с дишането около 9 сутринта" вчера. "Беше по-зле от обикновено, но не е губила съзнание."

"Пулсът ѝ е добър, сърцето ѝ е добре и кръвното налягане - също, но нещата са още крехки", уточни той, допълвайки, че от няколко дни 88-годишната Бардо се е оплаквала от жегата на Лазурния бряг, пояснява в. Сега.

През март т.г. френското издание France Dimanche написа, че Бардо е била хоспитализирана и е прекарала в реанимация няколко дни заради "сериозна дихателна недостатъчност." Тази информация бе категорично отречена от филмовата звезда, която дори публикува ръчно написано опровержение в Туитър.

Бриджит Бардо е една от най-прочутите артистични икони не само във Франция, но и в целия свят. Киноактриса, секссимвол на 50-те и 60-те, модел, певица, тя се оттегли завинаги от развлекателната индустрия, преди да навърши 40 - през 1973 г. Дори отказва да приеме присъденият ѝ през 80-те Орден на почетния легион. В по-късна възраст се изявяваше под светлината на прожекторите единствено като защитник на животните.

Само няколко дни преди новината за здравословните ѝ проблеми, Бардо отдаде трогателна почит на Джейн Бъркин, която почина в неделя. "Неделя, 16 юли, много тъжно. Аз съм много тъжна. Джейн си отиде. Когато си толкова красива, толкова свежа, толкова спонтанна, с глас на дете, нямаш право да умреш. Тя остава завинаги в сърцата ни", написа тогава Бриджит.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    6 1 Отговор
    "изпитвала е трудности с дишането си около 9.00 часа сутринта ,вчера".

    Коментиран от #6

  • 3 др Гей Билтс

    5 1 Отговор
    5Г вибрира яко тия дни на 60GHz
  • 4 ХАХАХА

    17 3 Отговор
    И тя и Ален Делон не са безсмъртни.Срещата с Господ е неизбежна!
  • 5 боби стар репортерс

    5 3 Отговор
    Мангасарянчо ми се исцфъка в устата, но продължавам да си правя репортажите
  • 6 ,,Брилянтен" литературен израз...!

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "цербер":

    Няма що...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Идън

    11 0 Отговор
    Те това са пожарникари... явяват се на минутата и без да има пожар. Да не би да са парамедици и преводът да е калпав...

    Коментиран от #11

  • 9 Ееех,

    19 0 Отговор
    Гадно нещо е старостта!Помня я от времето когато всеки филм с нейно участие беше събитие, но в съзнанието ми е останало участието й в "Петролотърсачките" с Клаудия Кардинале.
  • 10 Соваж бейби

    4 8 Отговор
    Трябваше да помоли мечките за помощ не да търси пожарникари.Бая стискаше от едната си страна по младичкият си изплакне очите и попипа малко човешко само с животинско не става.
  • 11 Соваж бейби

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Идън":

    Няма проблем с превода Идън,тука няма опция за спешна помощ с доктор линейка освен при голям проблем хеликоптер или пътуват две коли пожарна и линейка.Първо звъниш на пожарникарите полу доктори и с нужните апарти в кола и чанта,дава първа помощ ако се наложи те водят в болницата.Изобщо за каквото и да е пожарната даже за котка на дърво която не може да слезе пак те изобщо пожарната е с най големият товар повече работа и от полицаи и доктори заедно вършат.

    Коментиран от #12

  • 12 Идън

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    Благодаря- не ги знаех тези неща.Явно пожарникарите са много добре обучени за всякакви ситуации. Тук ако един предприеме нещо- 15 кибичат около него и дават акъл- не така- те така- требе онака...

    Коментиран от #13

  • 13 Соваж бейби

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Идън":

    То и аз кото дойдох помислих че не съм разбрала какво ми говорят разликата в езика ,беше шокиращо и за мене.Най наказаните работници тежки катастрофи те режат коли или се спускат с въжета за да помогне често спасяват хората в най важната минута,интубация всичко що се наложи .Докторите само чакат нагово ,най ме яд за пенсионерите звъни за какво им падне се ангажират с глупости за паднали керемиди и антени пак пожарна.Доста от фирмите уикенда не работи или затварят в 18 часа .В много филми и песни си правят майтап имаш проблем и нужда от помощ обади се на пожарната другите са в почивка.