Last news in Fakti

24 Юли, 2023 11:32 3 957 8

Деси Стоянова разчувства мрежата с прощалните си думи към Сашо Кадиев

  • деси стоянова-
  • водеща-
  • преди обед-
  • предаване-
  • шоу-
  • сашо кадиев

Екранната партньорка на Сашо Кадиев се сбогува с него чрез емоционална публикация

След 12 години в ефира Сашо Кадиев реши най-накрая да напусне телевизията и да обърне внимание на театралната си кариера и най-вече на личния си живот. Новата му половинка Ивелина Чоева има нужда от повече внимание и за да не провали и тази своя връзка, Кадиев реши да отдели повече време на себе си и семейството, пише Шоу Блиц.

Решението му да не е част от "Преди обед" донесе много сълзи на негови колеги и приятели. Но всички очакваха каква ще бъде реакцията на неговата екранна половинка Десислава Стоянова, с която тръгнаха доста бурно в началното, но в крайна сметка изгладиха различията си и се напаснаха.

"Тръгнахме неуверено, но стигнахме далеч, свършихме много работа и преживяхме много емоции заедно. Последните 12 телевизионни сезона бяха едно невероятно приключение. А последният ни разговор със Сашо Кадиев във вчерашния ефир на Преди обед е нещо, което ще помня винаги.

Оттук нататък му пожелавам да постигне промяната, която си пожела, а на себе си пожелавам ефирът да ме среща с повече събеседници, които са точно толкова честни, директни и откровени, колкото той беше вчера", написа тя след бомбата в ефир, че Кадиев няма да е част от "Преди обед".

"В началото на септември започваме наново, с нови сили, в обновен състав.", обещава още Деси на тв зрителите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прецака ги

    20 4 Отговор
    Да напуснеш малко преди да те уволнят.Голем си бе Саше.
  • 2 ???

    14 3 Отговор
    Що не си подаде оставката и да се съберат някъде, където да не ги гледат хора?
  • 3 Повече

    13 2 Отговор
    Не мога да те понасям!
  • 4 Патурко

    9 1 Отговор
    Най-сетне доживяхме Мамин Сашко връзкарчето и калпав, лигав актьор и водещ да напусне националния ефир! Повече ме е страх, че ще цъфне някъде другаде, за да продължи да ни натрапва бездарието си! Да пази Господ!!!
  • 5 Тако

    7 1 Отговор
    Оххх, малко се натъжих,сашко ще ми липсва с неговата неподправена простотия
  • 6 Гост

    0 3 Отговор
    Не го познавам, но води приятно, спокойно, с лекота и с хумор. Създава настроение, на мен като зрител ми беше приятно да го пускам в дома си, това е израз. Интелигентен човек. Високо ниво. Винаги има добра и подходяща дума за всеки гост. И най-добрите хора и професионалисти също ги гонят и ако е така, жалко, но не за него, а за Би Ти Ви.

    Коментиран от #8

  • 7 Бибитко

    1 0 Отговор
    Мамин Сашко Катерин Евров пускаше плоски и безвкусни шегички,като залагаше на лигавенето. Събеседниците следваха примера му,устройвайки по-скоро интимни матинета. Разговорите от кварталното кафене не са за телевизия,но БТВ така си въобразява,че следва прехваления американски стандарт на поведение.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.