Last news in Fakti

25 Юли, 2023 13:15 2 497 4

Кралски експерт с разкрития за Кейт Мидълтън

  • кралски експерт-
  • разкрития-
  • кейт мидълтън-
  • кралско семейство

"Интересното е, че зад кулисите тя е много по-стабилна, много по-твърда, отколкото ѝ приписваме", заяви експертът

Кралски експерт с разкрития за Кейт Мидълтън - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Експертът по кралски въпроси Валентин Лоу заяви в неотдавнашно интервю, че 41-годишната кралска особа е "по-твърда", отколкото изглежда.

"Интересното е, че зад кулисите тя е много по-стабилна, много по-твърда, отколкото ѝ приписваме", каза той.

"Тя е тази приятна жена, облича се добре, усмихва се добре, приема някакви доста безспорни благотворителни организации",обяснява експертът.

Лоу каза, че един от примерите за силата на принцесата на Уелс се е появил след бомбастичното интервю на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри, излъчено през март 2021 г., припомня vesti.bg.

В откровеното интервю актрисата на "Костюмари", която също е на 41 години, сподели, че е таила мисли за самоубийство по време на краткия си престой като работеща кралска особа.

38-годишният херцог на Съсекс също така намекна, че монархията е започнала да ревнува Маркъл, след като е видяла колко популярна е тя по време на първата обиколка на двойката в Австралия.

Херцогинята на Съсекс също така твърди, че Мидълтън е била тази, която я е накарала да плаче за роклите на шаферките за сватбата ѝ с Хари през 2018 г. - а не обратното, както бе съобщено по-рано.

Най-обезпокоителното е, че Маркъл - която е двурасова - твърди, че докато е била бременна със сина си, принц Арчи, неназован член на кралското семейство е изразил загриженост относно "колко тъмна може да бъде кожата му, когато се роди".

Дворецът изчака излъчването на интервюто в Обединеното кралство, за да даде отговор, а Лоу казва в книгата си "Придворни", че там кралското семейство се е разделило по въпроса как да реагира.

"Цялото семейство е натъжено да научи пълната степен на това колко трудни са били последните няколко години за Хари и Меган. Повдигнатите въпроси, особено тези за расата, са обезпокоителни", гласеше тогава изявлението на кралица Елизабет II. "Макар че някои спомени може да се различават, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството насаме".

Лоу заяви, че Жан-Кристоф Грей, новоназначеният личен секретар на принц Уилям, е измислил паметната реплика "спомените може да се различават" в изявлението, намеквайки, че Дворецът не е съгласен със случилото се.

"Имаше някои хора в други кралски домакинства, които смятаха, че това ще разгневи Хари и Меган", обясни Лоу. "Но Кейт беше тази, която наистина силно се аргументира", отбеляза той, добавяйки, че тя е искала тази реплика да остане в изявлението, за да не се приема версията на Маркъл и Хари за истина.

Лоу разказа, че Мидълтън е наясно, че "един ден ще бъде кралица" и "много внимателно мисли за дългосрочната сигурност, сила и стабилност на кралското семейство като институция".

Той добави: "Тя е добра. Тя има добър поглед върху голямата картина, върху дългосрочната игра."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насред Зима,на заледен мост....

    3 2 Отговор
    Марко да и.....нетрепва,даже дава задна.Толкова е твърда и стабилна.
  • 2 Неук

    8 1 Отговор
    Колко ли много усилия и коства да се усмихва и да се облича добре.
    Добре че са експертите да ли кажат
  • 3 Факт

    0 1 Отговор
    Как се казва "експертът"? : Лоу! In english : Low. Нали знаете какво значи? Нисък! ... е още стотина подобнизначения!
  • 4 Винаги съм смятала, че

    3 2 Отговор
    Кейт е един skillful operator, не на струг разбира се, а на масите. Херцогинята е хладнокръвна и с усещане за времето и мястото. Освен това изглежда перфектно.