Last news in Fakti

30 Юли, 2023 13:25 3 124 7

Хирург посочи най-опасните пластични операции

  • хирург-
  • пластични операции-
  • опасни-
  • здраве-
  • естетични корекции

Операциите на лицето са едни от най-опасните

Хирург посочи най-опасните пластични операции - 1
Снимка: Shutterstock

Пластичният хирург Игор Короткий каза кои са най-опасните пластични операции.

По думите на специалиста той не е възхитен от операцията за увеличаване на седалищната област, която в момента се радва на известна популярност.

"Според мен тя е неподходяща, защото не живеем в Бразилия. Именно там стандартите за красота предполагат закръглени форми, съответстващи на типа на тази област", казва експертът.

Короткий включва в списъка на най-опасните операции тази на лицето, целяща увеличаване на устните чрез повдигане в областта на назолабиалния триъгълник. Благодарение на тази операция се постига ефект на увеличаване на горната устна, като се оформя по-изразен контур като заешка устна. Най-важният недостатък на подобна операция според хирурга е, че белегът от пластичната операция остава завинаги.

Короткий смята, че да се прави разрез на най-видимата зона на лицето е неправилно. Също така лекарят е поразен от факта, че такава операция все по-често се налага да правят млади хора, предава vesti.bg.

Като друга потенциално опасна хирургическа интервенция експертът нарича отстраняването на бучките на Биш.

"Липофилингът е друга странна тенденция, тъй като вероятността от загнояване след процедурата е изключително висока, съответно винаги има възпалителен процес, често се наблюдават белези на промени в тъканите", предупреждава Короткий.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Табаков

    9 0 Отговор
    На долния лабиален триъгълник също не трябва да се правят пластични операции. Той не е назален,но все пак....нали?! Едно избръсване е достатъчно.
  • 3 Д. Иванков

    9 0 Отговор
    Моите и 3-те са легали под ножа. Само за джуките им що пари от на Баце магистралите съм дал...
  • 4 Лилипутин

    7 11 Отговор
    За моите разкрасителни процедури , нещо да кажете .
    Много добре ми се отразяват Ботокса и Епилациите.
  • 5 Абееее

    23 1 Отговор
    Друго си е да си надуят вагината с ботокс... И устните да се издуят яко, и циците като бомби преди взрив... Откачена работа... С надуваема кукла ли си или с жена?
  • 6 нмйк5

    6 12 Отговор
    Много е важно да публикувате мнения на руски лекари, руски гадатели и врачки, изобщо руското ви е много важно.
  • 7 ха ха

    15 0 Отговор
    Като видя издути бърни и либидото удря асфалта.