Last news in Fakti

31 Юли, 2023 12:28 3 532 3

Спортен журналист на bTV се ожени на приказна морска сватба в Солун (СНИМКИ)

  • журналист-
  • репортер-
  • сватба-
  • солун-
  • морска сватба

Влюбената двойка си каза "Да" сред приятели край бреговете на Солун

Водещият и продуцент на спортна редакция в bTV Новините Илия Илиев се ожени за своята годеница Мина на красива морска сватба на Солунското крайбрежие. На 28 юли, точно 6 години, след като се сгодяват, двамата журналисти си казаха заветното „Да“ в тесен приятелски кръг на брега на Бяло море, предава медията.

Илия Илиев и Мина Илиева се запознават и събират в обществената телевизия и макар сега да работят в двете конкурентни национални телевизии, потвърждават максимата, че за любовта няма граници. Илия Илиев е бивш лекоатлет, а понастоящем продуцент и водещ на спортни новини в нюзрума на bTV.

Мина Илиева, освен водещ на новини и репортер, е вокален изпълнител и в групата на Стефан Диомов – „Петте Сезона“. Двамата имат дъщеричка Ева на 5 години, която не успя да присъства на красивия миг на мама и татко, защото тренира художествена гимнастика и в момента е на спортен лагер на Белмекен.

"Вятър и вълнение... на морето. И море. Това намерихме в Солун и добавихме любов. Щурата ни идея да се оженим на брега на Бяло море подкрепиха Генерално Консулство на Република България в Солун и лично генералният консул Антон Марков, който нито за миг не постави под съмнение възможността да извърши церемония на една от главните забележителности на Thessaloníki - Thessaloniki Umbrellas. За да запазим този момент завинаги, се погрижи един от топ фотографите на Солун - Makridis Pavlos, чието присъствие стана възможно благодарение на усилията на Влади Лазарова (бел. ред. мениджър „Уеб съдържание“ и „Изпълнителен продуцент Спорт“ в bTV Новините), която дни наред, въпреки ангажиментите си, беше основен съучастник в начинанието ни", казва Илия Илиев.

Техни приятели им стават кумове, а за перфектната визия на сватбения ден се е погрижила известният стилист Антония Йорданова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    11 2 Отговор
    Така си живеят с©росоидите, единствено в България има такава професия - предател
  • 2 урко

    14 2 Отговор
    Абе да са живи и здрави, ама фактът, че още на 5 годишна възраст са пратили детето си на лагер в Белмекен да тренира художествена гимнастика, докато те се женят през това време, ми говори, че нямат кой знае колко акъл и двамата
  • 3 ГРАО

    6 2 Отговор
    Подписите се полагат само в сградата на българското Генералното консулство, понеже е територия на България. Другото е незаконно. За уволнение са тия дипломати, които са извършили венчавката навън, а бракът е недействителен и абсолютно незаконен!