Last news in Fakti

2 Август, 2023 11:19 1 097 3

Обвиниха Бионсе в модна кражба

  • бионсе-
  • кражба-
  • стайлинг-
  • ерика баду-
  • мода

Певицата Ерика Баду твърди, че Бионсе буквално копира визията ѝ при подбора си на тоалети

Обвиниха Бионсе в модна кражба  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кралицата на r"n"b музиката Бионсе се оказа под прицела на колежката си Ерика Баду, която използва социалните мрежи, за да я обвини в кражба. По думите на 52-годишната изпълнителка на хита "Window Seat", съпругата на Джей Зи буквално копира визията ѝ при подбора си на тоалети, с които се появява на сцената за турнето си "Renaissance".

"Хммм. Изглежда съм стилист на всички", написа певицата, прикачвайки кадър на Бионсе, на който носи голяма металик шапка, подобна на тази, с която Баду се появява от години. Коментарът и снимката се появиха само ден, след като Ерика реши да изрази мнение за визията на колежката си и в нейния профил в Instagram, с краткото: "Поласкана съм", визирайки, че тя е вдъхновението зад стайлинга на Бионсе, пише dir.bg.

View this post on Instagram

A post shared by Unfollow Me Tour (@unfollowmetour)

Това не е първият път, в който кралица Бей попада под ударите на някоя своя колежка. Припомняме, че миналата година Келис директно я обвини в кражба на песен. По думите ѝ част от парчето на Бионсе "Energy" е откраднато от нейния хит "Milkshake".

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

"В шок съм от степента на неуважение и невежество на всички, които са замесени. Някои хора в този бизнес нямат душа и почтеност", споделя Келис. "Не само че сме тъмнокожи изпълнители в индустрия, в която не сме много, но и се срещаме, познаваме се, имаме общи приятели. Не е много трудно да се свържеш с мен и да кажеш нещо."

Келис допълва, че разочарованието ѝ не е насочено толкова към Бионсе, колкото към продуцента Фарел Уилямс, който е взел правата за музиката ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    8 0 Отговор
    Джексънови комплекси ! И двете са черни , а искат да са бели , та чак руси , но яко лъжат , колко се гордеят с афроамериканския си произход , тайно презирайки всички себеподобни !
  • 2 Егати

    3 0 Отговор
    толупите. Отврат.
  • 3 ха ха

    1 0 Отговор
    Тоалетите са идеални за бостански плашила.Ще пазят успешно дините от всякакви нападатели.