Last news in Fakti

31 Март, 2024 11:14 1 346 1

Бионсе отново възпя изневерите на Джей Зи в кавър на най-известната песен на Доли Партън (ВИДЕО)

  • бионсе-
  • доли партън-
  • изневяра-
  • изкусителка-
  • кавър-
  • кънтри

Бионсе вкарва от лютия си характер в преработения текст на песента

Бионсе отново възпя изневерите на Джей Зи в кавър на най-известната песен на Доли Партън (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бионсе пресъздаде най-известната песен на Доли Партън - "Джолийн" (Jolene). Кавърът е включен в най-новия албум на американската RnB певица, която залитна към кънтри стила - “Cowboy Carter”. Самата Доли Партън похвали Бионсе за добрия кавър.

„Уау, току-що чух Джолийн“, написа кънтри легендата в профила си в социалните мрежи. „Бионсе създава неприятности за това момиче и тя го заслужава!“, пише кънтри звездата.

Самата Доли през 2022 г. сподели, че въпреки многото кавъри на "Джолийн" тя много би се радвала да я чуе в изпълнението точно на Бионсе.

Публикация, споделена от Dolly Parton (@dollyparton)


Песента "Джолийн" е емблематична за творчеството на Доли Партън, която освен изпълнител е и неин автор. Певицата пише текста през 1973 след като разбира, че червенокоса банкова служителка флиртува със съпруга ѝ, докато тя е на турне. Самата кънтри звезда обича да разказва историята как въпросната Джолийн се опитала да прелъсти Кларк, но в крайна сметка тя се намесила и спасила брака си, припомня Дарик.

"Тя искаше да се погрижи за мъжа ми докато бях извън града. Само, че не беше познала - аз се нахвърлих срещу тази червенокоска като дива котка, но и тя не ми остана длъжна - дръпна ми перуката и ме преби почти до смърт с нея. Важното е, че спасих съпруга си от нея", разказва през смях Доли Партън за съдбоносния момент.

Версията на Бионсе е музикално идентична с оригинала, но има някои промени в текста. Като например вместо "Умолявам те да не ми крадеш мъжа", Би пее "Предупреждавам те не ми крадеш мъжа".



През годините "Джолийн" се превърна в една от най-известните песни на американската кънтри музика, често изпълнявана от много различни певци. Доли Партън казва, че за нея това е огромно щастие и не се чувства ограбена. Преди няколко години тя изпя песента заедно с Майли Сайръс, която е нейна кръщелница.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йо Несбьо

    0 0 Отговор
    Ох, горкичките жени! Как все им изневеряват, как ги нараняват тях, светиците! Пък изневерите са пак със светици...