Last news in Fakti

9 Април, 2024 14:29 553 0

Арестуваха кънтри звездата Морган Уолън за хулиганство

  • морган уолън-
  • арест-
  • арестуван-
  • кънтри певец-
  • кънтри-
  • хулиганство

Певецът хвърлил стол от покрива на шестетажен бар

Арестуваха кънтри звездата Морган Уолън за хулиганство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кънтри звездата Морган Уолън беше арестуван, след като хвърлил стол от покрива на новооткрит шестетажен бар в Нашвил, съобщи АП, позовавайки се на полицията в града.

30-годишният Уолън е бил арестуван в ранните часове на понеделник по обвинение в безразсъдно поведение и хулиганство. Столът, хвърлен от Уолън, е паднал на около метър от служители на полицията, които са разговаряли с хора, призовани впоследствие за свидетели.

Полицейското управление на Нашвил направи и разпространи снимка от ареста на кънтри певеца.

Адвокатът на певеца Уорик Робинсън потвърди новината за ареста и каза, че клиентът му е оказал пълно съдействие на властите, предаде БТА.

Морган Уолън е освободен от ареста, а делото срещу него ще е насрочено за 3 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА