Last news in Fakti

9 Април, 2024 14:56 2 579 13

Скандална инфлуенсърка потрошила колата на невярното си гадже, писала с кръв по нея (ВИДЕО)

  • инфлуенсърка-
  • изневяра-
  • потрошена кола-
  • отмъщение

Стефани Разсолков и гаджето ѝ разказаха какво е последвало, след като той си е позволил да ѝ изневери

Провокативна инфлуенсърка, която изкарва прехраната си с продажбата на свои голи снимки, изловила невярното си гадже на калъп с любовница. Побеснялата моделка изпотрошила тотално колата му за отмъщение, пише "Телеграф".

Еротичният модел Стефани Разсолков, по-известна с псевдонима Tattstoner и гаджето ѝ Веселин разказа потресаващата история по време на гостуването им в подкаста "На Среща", като през това време тя се заливаше от смях.

@broolyas Не трябва да се изневерява, особено на @⚡️TATTSTONER⚡️😛#viral #podcast#bg #bulgaria #relationship #couple #goals #love #inbul #inbulgaria #българия #българиятикток ♬ original sound - bulgariafactspoems

"Хванах го на калъп, слязох и му счупих колата с едно паве", разказва Стефани.

"Не, тя изпочупи цялата кола! Беше се порязала. Написа някви думи на предния капак на колата с кръв, тя беше бяла", разказва изневерилият Веселин.

Той обясни още, че нощта, в която се разиграла случката валял пороен дъжд, а той стоял на балкона на жилището си и наблюдавал как Стефани си изкарва целия гняв на колата му. "Започнаха да се чуват няк'ви много сериозни звуци в 2-3 през нощта. Нямах здрав прозорец, здрав таван, странични врати, капак, заден капак. Всичко което можеше да бъде докоснато от плочката", разказва още прелюбодеецът.

"Аз съм се качила отгоре на колата, на тавана и с павето удрям ли удрям. Оттам минава ня'къв човек с джип и той човека вижда как жена чупи кола. Намаля, тръгва да слиза и аз оттам "Ей, копеленце, ще изневеряваш ли?". Човека махна с ръка и вика: "Аха!" и се качи в колата си и тръгна", завършва разказа еротичният модел.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 герап

    43 0 Отговор
    Тези хора определено не са добре! С тоя толкова много туш под кожата,нещата са изтекли в ямата.
  • 2 Простьо

    41 1 Отговор
    Уникална история от млади, интелигентни хора. Деца, гледайте и се учете. Ако приемем, че това е бъдещето, е добре да сте подготвени за него. ;)
  • 3 Някой

    30 0 Отговор
    Голяма простащина, на това ли учите младото поколение. Това са антигерой, а вие гило давате по ТВ като някакво геройство.


    Момчето прелюбодеец, момичето леда. Лудата трябва да лежи в затвора поне 1 година.
  • 4 Цъцъ

    42 0 Отговор
    Светът е голям и боклyци дебнат отвсякъде!
  • 5 Да,да

    22 0 Отговор
    Пушенето сближава!
  • 6 да сме коректни

    20 0 Отговор
    После да не ревеме по ТВ за Истанбулска конвенция......и за прочие неравнопоставеност ? Щото си представете нейната кола потрошена...сълзи и сополи ..и пълен абсурд....и квото още се сетите..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Срамота

    19 0 Отговор
    Горките, те не знаят Български, инфлуенсъри станали. Тя, ако се еле за пари не е изневяра?
  • 9 Светлин Спасов

    13 1 Отговор
    Тази отдолу е като пацинкована кофа , пиша го от опит!

    Коментиран от #10

  • 10 Ахъм

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Светлин Спасов":

    То и като ръждясал варел пак може да се каже
  • 11 Ко речи?

    10 0 Отговор
    Нарисуван мръхляк...
  • 12 гост

    5 0 Отговор
    Значи, хваща го с някаква друга, троши му колата и после паке е с него?! Ми този пич пак ще го направи, не разбирам защо е пак с този и се лендзат как му бил потрошила колата?! Тжа днешната младеж много странна.
  • 13 ха, ха

    2 0 Отговор
    Убитаците на съвремието,че и мърлявия 41г. стар ерген Неделчо от Игри на волята(капацитет по всичкология) и безличната Ния-Косара 22г.която беше храстче в първия сезон на Ергенът(но с големи претенции) и те гаджета станали:))))) и те подкаст направили. О,времена,о,нрави-сульо и пульо да си предлагат простотията в интернет.