Last news in Fakti

2 Август, 2023 14:58 4 607 1

Фризьор показа как правилно се нанася балсамът за коса (ВИДЕО)

  • балсам за коса-
  • коса-
  • грижа за косата-
  • фризьор

Джонатан Ван Нес демонстрира как най-добре да извлечем ползите от балсама

Фризьор показа как правилно се нанася балсамът за коса (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Много от нас са свикнали да се грижат за косата си интуитивно или пък повтарят това, което са видели в рекламата на продукта, а това често води до недобре изглеждащи коси, ужасна прическа и нацъфтели краища.

Прочутият фризьор Джонатан Ван Нес редовно споделя със своите абонати в социалните мрежи как правилно да се грижат за косата си. А броят на хората, които следят успехите му, не спира да се увеличава, пише jenata.blitz.bg.

В един от последните си видеоклипове мъжът разказа и показа как правилно да се използва балсамът за коса. Оказва се, че все още има много хора, които не знаят това. Или още по-лошо - не смятат за необходимо да използват подобна грижа за косата.

Това е огромна грешка! Именно балсамът помага за задържането на хидратацията в косата, допринася за нейната гладкост, блясък и здрав вид. Всеки може да постигне този резултат, стига да използва правилната техника за нанасяне на продукта върху косата си. Точно на това учи последователите си фризьорът.

Той каза, че след като се използва шампоана (два пъти), трябва да се нанесе малко балсам и мократа коса внимателно да се разреше с гребен с широки зъби. По думите на професионалиста, така се предотвратява образуването на заплитания и се осигурява по-равномерно разпределение на балсама. По този начин използвате пълноценно балсама и не хабите нито капка от него.

Видеото му бързо набра популярност и огромен брой коментари. Някои потребители са изненадани от простотата на трика и се ядосват, че не са се сетили сами за него. Други гордо отбелязват, че правят това от дълго време и методът наистина работи.

@jvn_official Let’s learn how to condition that hair 💁🏻 #conditioner #howtoconditionhair #hairtips #hairtip ♬ Strut - Kyle Walker


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    2 1 Отговор
    С мас може ли да се мажем?