Last news in Fakti

5 Август, 2023 20:33 2 253 4

Линдзи Лоън показа първа СНИМКА след раждането

  • линдзи лоън-
  • актриса-
  • бременна-
  • коремче-
  • раждане-
  • бебе

Актрисата стана майка за пръв път преди две седмици

Линдзи Лоън показа първа СНИМКА след раждането  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Линдзи Лоън публикува в Instagram своя снимка, на която позира две седмици след като за първи път стана майка. На снимката 37-годишната актриса показа коремчето си, което тепърва ще се прибира след раждането.

"Толкова съм горд от това, което това тяло успя да направи през месеците на бременността и прави сега по време на възстановяването. Да имаш бебе е най-голямата радост на света! Напоследък любимото ми нещо е следродилното бельо. Защото не съм обикновена майка, аз майка след раждане“, написа тя.

Публикация, споделена от Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

В средата на юли Линдзи Лоън и съпругът ѝ Бадер Шаммас се сдобиха със син, който беше кръстен Луай. Името на арабски означава "щит" или "защитник". Членовете на семейство Лоън скоро ще пристигнат в Дубай, където в момента живее актрисата, за да видят бебето, пише vesti.bg.

Линдзи Лоън получи предложение за брак от своя любовник, арабския финансист Бадер Шамас, през 2021 г., след две години връзка. През 2022 г. те се ожениха - на рождения ден на актрисата. След като започва връзка с Шамас, Линдзи започва да води затворен живот. За бременността на актрисата стана известно през март тази година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    4 2 Отговор
    "Толкова съм горд от това, което..."
    И аз съм горд. Винаги съм знаел, че Линзера е мъжкар. Във всеки един смисъл.
  • 2 Тая

    3 2 Отговор
    заприличала на бостанско плашило.

    Коментиран от #3

  • 3 Врата

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тая":

    Линсди деиствително е мъжко момиче. Нейните схващания, се различават коренно от тези на майнстрийм пропаганда. Истинска свободолюбибва американка. В това се състои нейната красота. Преди време беше красавица и сега не е грозна.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.