Last news in Fakti

7 Август, 2023 11:28 7 757 7

Женени ли са все още Мария и Христиан Гущеров?

  • мария-
  • христиан гущеров-
  • певица-
  • светлана гущерова-
  • брак-
  • граждански брак-
  • църковен брак

Макар Христиан и Светлана да имат сключен граждански брак, връзката им не е официализирана пред църквата

След като преди месец и половина роди четвърто дете на милионерския наследник Христиан Гущеров, официалната му съпруга Светлана е започнала да го врънка за втора сватба. Тя искала от него църковен брак, какъвто той има с предшественичката ѝ Мария. Изглежда обаче младият Гущеров все още няма официален развод от църквата с чалга звездата.

Още когато преди 5 години Светлана Василева стана госпожа Гущерова, тя призна, че с любимия ѝ Христиан не са се венчали в християнски храм. По думите ѝ, причината била в самата нея – страхувала се да влиза в църква. Младият Гущеров уж искал да я заведе пред олтара, понеже бил много вярващ и, както преди време госпожата показа, си държи икони на нощното шкафче. Светлана обаче се чувствала некомфортно в християнски храм. Там редовно ѝ се случвало нещо лошо.

„Той много държи на традициите, но все пак нямаме църковен брак. Аз не обичам да ходя в църква. Не че не обичам, просто, като отида, и ми се случват много лоши неща. Последният път, като бях в църква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в църква няма да вляза. Хриси все пак иска да ходи всяка неделя“, обясни Светлана преди време.

Само дето едва ли някой ѝ е повярвал. Знае се, че тя много държи на всичко, което припознава като израз на духовност, включително на практики от рода на астрологични прогнози и подреждане на дома според законите на фън шуй. Затова едва ли би отказала да сключи църковен брак, ако това беше възможно. Говори се обаче, че Христиан най-вероятно все още не е получил развод от църквата с предишната си половинка Мария, така че е невъзможно да се ожени за Светла. Връзката му с нея е официализирана пред държавата, но не и пред духовната институция.

Известно е, че за Мария бракът с Христиан беше втори. Преди това тя беше омъжена за бизнесмена Димитър Андонов, с когото се врекоха във вечна вярност и любов не само в ритуалната зала, но и пред свещеник. След развода Отварачката успя да получи разтрогване на брака си и от държавата, и от църквата. Венчавката ѝ с Гущеров беше в катедралния храм „Св. Александър Невски”, където по принцип не се правят сватби.

Според слуховете, Светлана се чувствала много засегната, че при цели 4 деца, които е родила на мъжа си, той все още не ѝ е оказал честта да я заведе пред олтара на подобен храм. Явно църквата по неизвестни за широката общественост причини все още не му дава развод, тъй като не само Християн, но и бившата му жена вече има нов брак, като обаче и той е само пред държавата.

Вместо да се тормози и да прави драми вкъщи, Светлана действа, за да крепи връзката си с възможно най-много деца, след като няма как да го направи чрез клетва пред олтара. Преди дни тя събра приятелки за погачата на четвъртото бебе - Валентина, което роди в рамките на петте си години брак. Сред гостенките беше плеймейтката Моника Валериева, която според снимки в Инстаграм, е подарила кристален биберон в розово, както и популярни в някои сексуални кръгове дами като Зорница Линдарева, Жасмина Стоичкова и Елена Станулова. Съвсем случайно в ресторанта, в който е било тържеството, се появил и баскетболистът ни в НБА Александър Везенков. Той искал просто да обядва с приятели и изобщо не знаел, че има светско парти писа "Уикенд".

Събитието на Гущерова е било декорирано в розово, имало е сладкиши с името на детето и датата на тържеството, както и разкошна торта. Малко преди да роди, гордата многодетна майка се зарече, че четвъртото дете ще бъде последно за нея. Известно е, че е изкарала тежка бременност и най-вероятно това я е накарало да вземе подобно решение. На погачата обаче една от приятелките ѝ се пошегува, че след година-две може да направи е пето тържество като това. Госпожата не отрече шанса за подобно развитие на обстоятелствата в семейството си.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 все ни е едно

    32 0 Отговор
    На кой му пука?
  • 2 Атеисти

    24 1 Отговор
    без християнски ценности и църква ? Хайде , стига !
  • 3 КИЧОРЛЯК

    19 2 Отговор
    и църквата отдавна е превърната в кич !!!!!!!!!!!
  • 4 Верно бе!

    21 2 Отговор
    Какво ме интересуват чаршафите на Гущерови?
  • 5 ШесПет

    22 0 Отговор
    Тия и двамата изглеждат като хора с по една гънка на мозъка.

    Коментиран от #6

  • 6 Намерили са се

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "ШесПет":

    1+1=2. На единия гънката в лявото полукълбо, на другия в дясното. Малко ли е. А да видим сега ко шъ каеш.
  • 7 Гущеров

    4 2 Отговор
    Светлето ще я помпя докато не направя 10 малчугана