Last news in Fakti

8 Август, 2023 14:29 6 960 9

Мъж подслуша разговор на годеницата си и отмени сватбата

  • булка-
  • годеница-
  • сватба

Годеникът бързо узнал що за човек е любимата му и прекратил отношенията си с нея

Мъж подслуша разговор на годеницата си и отмени сватбата  - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж узна грозна тайната на годеницата си и реши да отмени сватбата само след един телефонен разговор. В социалната мрежа Reddit потребител с никнейм OneTop3934 споделя, че е решил да прекъсне отношенията с любимата си, след като разбрал, че тя прикрива изневерите на сестра си, предава jenata.blitz.bg.

Авторът на публикацията отбелязва, че познава годеницата си Сара от шест години, а преди година той ѝ предложил брак с надеждата да прекарат живота си заедно.

Две седмици преди сватбата той случайно я чул да говори по телефона със съпруга на сестра си, който се опитвал да разбере къде е жена му. Годеницата му най-безцеремонно излъгала, че наскоро им е била на гости. А след това побързала да изпрати съобщение на сестра си, за да я предупреди за разговора.

Мъжът подчертава, че случилото се го е озадачило много и през нощта решил да прегледа телефона на любимата си в търсене на отговори.

"Оказа се точно това, от което се страхувах (...). От шест месеца сестрата на Сара - Евелин изневерява на съпруга си с колега, а Сара ѝ е помагала да го скрие почти през цялото това време", пише той.

Мъжът добавя, че двете сестри са обсъдили подробно похожденията на Евелин, както и срамни факти за измамения ѝ съпруг.

След видяното авторът на публикацията решил да отмени сватбата си със Сара. "Тя не ми е причинила нищо лошо, но сега просто я виждам по различен начин. Сякаш голямо черно петно ​​се появи на красива снимка", обяснява мъжът.

Той добавя, че вече не знае как може да се довери на любимата си, след като е разбрал, че е способна да прикрие изневяра, макар и чужда.

В коментарите под публикацията пък посочва, че първо смята да сподели откритието си с измамения съпруг на Евелин, а след това да каже на годеницата си, че сватба няма да има, въпреки сериозните суми, похарчени за тържеството.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 разбира се

    9 2 Отговор
    Браковете по сметка са така.
  • 3 Всичките

    2 5 Отговор
    В днешно време да подпишеш официално трябва да имаш нещо по-така между ошите

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ушите

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Всичките":

    Започни от правописа!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ги дьо Парапет

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Всичките":

    То това е основната цел на едни кресливи хора
  • 8 Женско

    1 0 Отговор
    племе… Да нямаш вяра на очите си даже.
  • 9 гост

    0 0 Отговор
    бракът е една измама, ако човек не е влюбен, брака нищо няма да промени, да подобри, а точно обратното. повечето мои познати, които са женени, вече са разведени. те не се борят за жената до себе си, а нищо не е вечно или спечелено, за да се опънеш на дивана и да пиеш, без да те е грижа как е човека до теб. това не е комунизма, всеки е свободне да прави каквото си иска.