Last news in Fakti

18 Август, 2023 08:37 5 029 8

Какво става с Амбър Хърд след загубата на делото срещу Джони Деп

  • амбър хърд-
  • джони деп

Актрисата се е преместила да живее в Европа с дъщеричката си

Какво става с Амбър Хърд след загубата на делото срещу Джони Деп - 1
Снимкa: Shutterstock

Изглежда, че Амбър Хърд се опитва да продължи с живота си, след като изгуби делото за клевета, което бившият ѝ съпруг Джони Деп заведе срещу нея.

Припомняме, че през 2016 г. актрисата подаде молба за развод, като адвокатите ѝ изискаха в допълнение да ѝ бъде издадена и ограничителна заповед срещу актьора, с твърдението, че я е малтретирал физически и вербално. Освен това по думите ѝ той е злоупотребявал и с различни субстанции, пише dir.bg.

Тогава Деп категорично отрече обвиненията, но въпреки това се съгласи на споразумение за развод и сумата от 7 млн. долара, които Амбър да получи. Самата тя тогава даде да се разбере, че ще предостави парите за благотворителност.

През 2019 г. обаче Деп заведе дело за клевета срещу Хърд, след като година по-рано тя написа статия в "The Washington Post", в която определя себе си като "публична фигура, представляваща домашното насилие". Последвалият процес, който беше предаван на живо по желание на актьора, разкри шокиращи детайли от живота, брака, развода и финансите на бившата двойка. Въпреки че ваденето на кирливи ризи застрашаваше репутацията и кариерата и на двамата, Деп успя да извлече доста ползи от делото - освен че спечели и трите иска за клевета срещу Хърд, журито му отсъди обезщетение в размер на 10 млн. долара. На Хърд пък бяха присъдени 2 млн. долара, за насрещния ѝ иск срещу екранния карибски пират. Тя обаче си навлече много негативи по време на процеса, които безспорно повлияха на живота ѝ занапред.

Къде е Амбър днес? След като напусна Калифорния, актрисата продаде къщата си за 1 млн. долара и заедно с дъщеричката си Уна (родена от сурогатна майка) се премести да живее в Европа. Според нейни близки, тя вече не се чувствала добре в Америка и предпочитала да живее на по-спокойно място. Затова в началото се преместила в къща в Майорка, където се подвизавала не с истинското си име, а като Марта Джейн Канари. След като шумът около нея поутихнал, се пренесла в Мадрид. "Там Амбър може да бъде майка и да се фокусира върху отглеждането на дъщеря си. Прекарва всеки ден с момиченцето, разхождат се в парка и се радват на времето, което прекарват заедно. Амбър е страхотна майка", споделя приятел на актрисата. По думите му тя вече се е отърсила от психическото напрежение покрай делото и вече била готова да снима.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard)

Въпреки многобройните призиви на феновете на Деп, бившата му съпруга да бъде премахната от втората част на филма "Аквамен", тя и героинята ѝ все пак ще се появят на екраните през декември тази година. Въпреки това ролята на Амбър вече била доста по-малка. Самата актриса сподели, че много се е борила да остане в проекта и е разочарована, че няма отново да бъде рамо до рамо с Джейсън Момоа през целия филм.

Амбър пази в тайна и по какви нови проекти работи. Засега тя се появи само на един филмов фестивал, през май 2023 г. в Таормина, където представи независимата си лента "In The Fire". В нея тя е в образа на психиатърка, която заминава за Колумбия, за да лекува малко момче, за което се смята, че е обсебено от дявола. Филмът беше заснет преди началото на съдебната ѝ битка с Джони Деп.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    18 1 Отговор
    Нема да я мислим. Холивуд е рупор на Давос - ще ѝ намерят работа... на публично лице на истанбулска конфекция...
  • 2 да де

    18 1 Отговор
    Търси си поредния лапнишаран.
  • 3 Порно

    23 3 Отговор
    Ако толкоз е закъсала, последния софиянец ще и намери работа да реже шкембе за чорбата.
  • 4 4353

    18 2 Отговор
    тази има физиономия на студенокръвна измамница.

    Коментиран от #5

  • 5 Холмс

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "4353":

    Всички актьори за студен измамници, затова толкова ти ги бутат, като - звезди, идоли и примери за подражание.
    После овцете стават като тях и разделението в обществото се увеличава.
    В стария завет пише че ако около теб има много фалшиви идоли тогава си здраво нагазил в територията на звяра.
  • 6 Бой с тигани

    9 2 Отговор
    Едно на нула за пиратите срещу русалките.
  • 7 Наблюдател

    1 3 Отговор
    Богиня
  • 8 Калбо

    0 0 Отговор
    Много красива жена но за съжаление откачена не я слуша главата