Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 11:57 1 840 3

Илон Мъск заплашил Уорнър Брадърс, за да не уволнят Амбър Хърд от "Аквамен 2"

  • илон мъск-
  • уорнър брадърс-
  • амбър хърд-
  • аквамен-
  • джейсън момоа

Над 2,3 милиона човека подписаха петиция актрисата да бъде премахната от филма

Илон Мъск заплашил Уорнър Брадърс, за да не уволнят Амбър Хърд от "Аквамен 2" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Илон Мъск изпратил на Warner Bros. гневно заплашително писмо, настоявайки студиото да запази ролята на Амбър Хърд във филма "Аквамен 2", пише "Variety".

Участието на актрисата в продължението на "Аквамен", където тя играе ролята на Мера, беше застрашено от скандална съдебна битка с бившия ѝ съпруг Джони Деп, когото тя обвини в домашно насилие. След като Деп спечели в съда, феновете му организираха петиция с искане Амбър да бъде отстранена от продължението на филма. Петицията събра над 2,3 милиона подписа, припомня БГНЕС.

През 2018 г. Warner Bros. и режисьорът на "Аквамен" Джеймс Уан изпратиха писмо до адвоката на Хърд Карл Остин, в което информираха за решението да отстранят актрисата от продължението, като аргументът беше "липсата на химия" с изпълнителя на главната роля Джейсън Момоа.

Въпреки това бившият любовник на Хърд, главният изпълнителен директор на "SpaceX" и "Tesla" Илон Мъск, изпрати писмо чрез адвоката си, в което заплаши да "изгори цялото студио", ако актрисата не се завърне за продължението.

Заплахите изглежда са проработили: въпреки че ролята на Амбър е съкратена, участието ѝ във филма все пак е запазено.

Романсът на Амбър Хърд и Илон Мъск беше широко обсъждан в медиите след излизането на биографията на Мъск. В нея се казваше, че близки до милиардера смятат Хърд за "хаотично зло" и я сравняват с Жокера, антагониста от историята за Батман. Авторът на биографията също така твърди, че след връзката с актрисата и раздялата Мъск е изпаднал в депресия.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Утепани Блятдки/WB/

    1 1 Отговор
    Само наще уж потомци на .....гледат техните ....
  • 3 Гост

    0 1 Отговор
    Безпристрастният ви запад.