Last news in Fakti

19 Август, 2023 11:54 4 236 5

Зодиите, които мразят да чистят

  • зодии-
  • чистят-
  • мързел

Чистенето им се струва като тежка задача и загуба на време

Зодиите, които мразят да чистят - 1
Снимкa: Shutterstock

Тези зодии просто мразят да почистват жилището. Те са леко лениви и не се дразнят прекалено на безпорядъка. Отпускат се и не се тревожат. Чистенето им се струва като тежка задача и загуба на време. Ето кои са, според "Times of India".

Телец

Телците обожават комфорта, уюта и лукса. Искат да са на ново, хубаво, подредено и изчистено място. Но рядко самите те чистят. За тях приоритет са физическото здраве и доброто психическо здраве. Затова, търсят начини да релаксират, често си почиват, поспиват, излизат по разходки, на спорт, с приятели. Според тях, да прекарат време в чистене няма да пълноценно време - предпочитат да се насладят на време навън с дружки или да си почиват, пояснява teenproblem.net.

Близнаци

Тези зодии са любопитни и постоянно искат да бъдат стимулирани умствено. Захващат се с дейности и занимания, които карат умът им да работи, за които използват интелекта си. Чистенето им е скучно и част от рутината - те мразят това. Дори да започнат да чистят, разконцентрират се и бързо им омръзва. Предпочитат да учат нещо ново, да общуват, да ходят на екскурзии, да се запознават с нови хора, да организират събития, да изследват света.

Стрелец

Те са приключенци по природа и чистенето просто не е за тях. Обожават да изследват нови хоризонти, да пътуват, да срещат нови хора, да опознават различна култура, да се забавляват, да ходят по партита, да опитват екстремни спортове. Не се задържат дълго вкъщи и дори не се сещат да почистят. Ценят свободата си, винаги търсят някое ново и свежо преживяване. Опитват нови неща и подценяват нуждата да се чисти, да изпълняват ежедневни задачи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 байХЪ

    4 9 Отговор
    не се находихте. Стрелците жени са най големите кви ,а мъжете лъжци и копеляци
  • 2 Гост

    18 2 Отговор
    Аз не познавам някой да каже че обича да чисти без значение каква зодия е
  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор
    Индивидуално е Защото Хората Сме Различни а и Зодиите са Просто Астрология

    Коментиран от #4

  • 4 ХАХАХАХХА

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Глупааааааак
  • 5 Кочина

    1 0 Отговор
    И останалите не обичат, обаче просто мразят да е мръсно.