Last news in Fakti

21 Август, 2023 08:12 3 901 19

Джеф Безос е на почивка в Хърватия с годеницата си Лорън Санчес и други световни знаменитости

  • джеф безос-
  • хърватия-
  • почивка-
  • лорън санчес

Папараците заснеха знаменитостите, докато се разхождат заедно из Дубровник

Шефът на Amazon и един от най-богатите хора в света Джеф Безос е на почивка в Хърватия с годеницата си Лорън Санчес. Двойката е придружена от Кейти Пери и Орландо Блум, както и от поп певеца Ъшър и журналиста Дерек Бласбърг, съобщава People, цитиран от БГНЕС.

Папараците заснеха знаменитостите, докато се разхождат заедно из Дубровник. Те снимаха местни забележителности и общуваха помежду си. Междувременно Орландо Блум се опита да скрие лицето си от папараците под бейзболна шапка.

Джеф Безос и Лорън Санчес току-що се завърнаха от Италия, където отпразнуваха годежа си в компанията на Бил Гейтс и Уенди Мърдок. Купонът се състоя край брега на Позитано и беше "частен", на него присъстваха само няколко души от обкръжението на булката и младоженеца.

Романтичното събитие се проведе на 127-метровата яхта Koru на Безос, която е смятана за най-голямата ветроходна яхта в света. Разполага с няколко палуби с басейн и хеликоптерна площадка. Корабът е оборудван с три големи мачти и може да плава благодарение на кинетичната енергия на платната, така че човек само може да контролира платната. Наскоро милиардерът постави дървена скулптура, изобразяваща булка на носа на яхтата.

Кейти Пери и Орландо Блум пристигнаха в Хърватия от Франция. Преди това те бяха видени на почивка в Сен Тропе. Ъшър се присъедини към компанията след първия си от поредица концерти, планирани в Лас Вегас.

Междувременно, наскоро светските телеграм-канали коментираха Хърватия като много привлекателно място за почивка в Средиземно море.

„Хърватия е Пула, Ровин, Дубровник и Сплит. Това са местата, където е сниман „Игра на тронове“. Бонус точките са вкусни ресторанти с цени в местна валута, красиви гледки, страхотни хотели и възможност за наемане на лодка. Перфектният курорт за романтично кратко пътуване" , пише в един от телеграм каналите.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 златотърсачка

    13 1 Отговор
    Лорън направо ще експлодира от кеф, че харчи парите на красавеца.
  • 2 Българин

    8 5 Отговор
    на кой му пука за мафиоти родени с късмет

    Коментиран от #10

  • 3 Емо

    14 2 Отговор
    Тоя па. Що не е дошъл на Слънчака?!
  • 4 Министръка на торизъма

    14 0 Отговор
    Обища да утскочи и до Слънчака, мурето е чисто
  • 5 въпросче

    10 2 Отговор
    Защо Хърватия е много привлекателно място за почивка,а България вече не е? Сигурно заради бетоновото заливане на плажовете ни.

    Коментиран от #11, #19

  • 6 цоцомби

    4 3 Отговор
    Ще му ги харчи я,като й ги дава,к во да прави мацоната? То пък едно харчене,бълха го огризала.
  • 7 Хотелиер

    15 0 Отговор
    Е защо не в България бе? Според РЗИ и правителството, водата е по-чиста и от радомирска девица
  • 8 Исторически парк

    13 0 Отговор
    А тукашните ган ювци от туризма лъжеха как илон мъск щял да идва в Белоградчик през април 😆😅😂😂😂
  • 9 Да питам...

    16 0 Отговор
    Гламави ли са , а? Що не дойдат тука, че да си платят шезлонгите и чадърите по милионерската тарифа...да апнат пиуе със зейе от ол нахлузива и да полежат с ешерихия коли прихваната от морската вода на Слънчако..ми не са гламави... а като гледам баш глъмарите и те са на привършване.. Ми ха честито на мутрохотелиерите..и не е зле да почнете да събаряте, че после ше дигнат тарифите разрушителите..
  • 10 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Безос бачка по 20 часа на ден за да вдигне амазон, а ти по колко бачкаш, минималнозаплатнико?!

    Коментиран от #17

  • 11 Германец

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "въпросче":

    Защото в България живеят българи, а в Хърватия живеят хървати 😉
  • 12 Безоз

    7 0 Отговор
    Искаше ми се, но на Слънчака е скъпо, по-скъпо и от Велинград
  • 13 Мнение

    10 2 Отговор
    В България туристическият сектор е на руснаци с поставени като Митко Събев, Щерев, Чандъров, Диневи и т.н. и идваха руснаци, които в съюза са не по малко популярни от Безос. Освен това българите не обичат деликатното лично пространство. Някакви селяни показаха в медиите кореспонденцията на секретарката на Илон Мъск с ресторант все едно сме Биг Брадър. В България е просто за хора без мозък, за овце в стадо. Затова е мръсно, защото хората са мръсни
  • 14 Бургас бате

    7 1 Отговор
    Какъв Дубровник бе, не си ли е да излееш бетон. Да построиш 6 етажа хотел.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 явер

    15 2 Отговор
    Безос в Хърватия, Бил Гейтс в Турция, другите богаташи в Гърция, а при нас само мизерници. Дали пак не е виновен ЕС, Космоса, Америка или просто, където минем и каквото създадем не е за гледане.
  • 17 Никой

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Яко се поти, не ще и дума. Бухаха
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Байно

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "въпросче":

    Все едно в Хърватия бетон си нямат. Едни огромно дълги пясъчни плажове. Хърватия, както и останалите пост комунистически държави в района и, винаги са имали повече влияние от Запада, за разлика от нас, които имаме от Изтока и Ориента, там е разликата.