Last news in Fakti

24 Август, 2023 08:14 2 133 1

6 неща, които да направите до края на август, за да привлечете късмет и благополучие

  • август-
  • астролози-
  • късмет-
  • есен

Астролозите съветват да отидете в град, където никога не сте били

6 неща, които да направите до края на август, за да привлечете късмет и благополучие - 1
Снимкa: Shutterstock

Лятото все още е тук, което означава, че има какво да свършим, за да се погрижим за щастието си през може би най-очаквания сезон от годината. Астролозите от DailyHoro.ru съветват върху какво да се съсредоточим до края на август 2023 г., за да привлечем късмета и благополучието на своя страна. Вижте препоръките им:

Прекратяване на остаряла връзка

За да посрещнете есента с лека душа и заобиколени само от приятни хора, сега е моментът да осмислите връзките в своя живот и да прекратите токсични отношения, ако се налага – било то с приятелите или партньор. Ако във вашата среда има хора, които винаги са недоволни от нещо, опитайте се да прекратите общуването с тях, пише flagman.bg.

Посетете друг град

Изобщо не е необходимо да посещавате други страни, за да получите достатъчно нови и ярки впечатления. Астролозите и експертите на сайта Dailyhoro.ru ви съветват да отидете в град, където никога не сте били. Особено ако през това лято са ви липсвали ярки и положителни емоции, това трябва да ви помогне да ви разведри и накара да подредите мислите си.

Купете си нова дреха

Настоящата енергийна среда е идеална за придобиване на нови дрехи и промяна на стила. Ако отдавна се каните да освежите гардероба си, направете го. Това ще се отрази много благоприятно на настроението ви, продуктивността и късмета.

Потърсете сродна душа

Ако сърцето ви го изисква, започнете да търсите любов активно. Най-важното в процеса на е да не слушате съветите на другите, а да чуете вътрешния си глас. Само той ще ви помогне да разберете как и къде да търсите.

Намерете си ново хоби

Ако чувствате известна празнота в себе си и наистина искате да станете по-успешни, опитайте с търсенето на ново хоби. Това ще ви помогне да приветствате есенния сезон, заредени с позитивна нагласа и късмет.

Освободете се от това, което ви дразни

В края на това лято специалистите категорично съветват да се откажете от всичко, което ви ядосва и вкарва в състояние на униние. Това може да е скучна работа, лош навик, недовършени задачи, която постоянно напомнят за себе си. Ако сте дали обещание на някого, също си струва да го изпълните, в противен случай ще бъдете тормозени и склонни към негативизъм.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.